Μουράτογλου: «Απίστευτοι Φέντερερ και Ναδάλ»

Τον σεβασμό του σε όσα κατάφεραν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ μέσα στο 2017 εξέφρασε ο Πατρίκ Μουράτογλου.

Ο προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς, χαρακτήρισε απίστευτο το κατόρθωμα των δύο κορυφαίων τενιστών να κατακτήσουν από δύο Γκραν Σλαμ στην χρονιά που φεύγει, μιλώντας στο Sky Sports.

«Είμαι συνηθισμένος να βλέπω απίστευτα πράγματα με την Σερένα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι έκαναν πραγματικά κάτι απίστευτο που κανείς δεν περίμενε. Ειδικά ο Ρότζερ, γιατί προσπαθούσε
τόσο καιρό να κατακτήσει άλλο ένα Γκραν Σλαμ. Όλοι πίστευαν ότι ήταν πλέον πολύ μεγάλος και πως δεν θα μπορούσε να ξανασυμβεί. Είναι ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που έχω δει».

Ο Μουράτογλου σχολίασε επίσης την επιστροφή της Μαριόν Μπαρτολί στην δράση και την φιλοδοξία που εξέφρασε να κατακτήσει ξανά ένα Γκραν Σλαμ: «Εξαρτάται από τις προθέσεις της. Αν θέλει να ξαναμπεί στο τοπ - 100 αυτό είναι εφικτό. Το να κερδίσεις όμως ένα Γκραν Σλαμ δεν είναι το ίδιο. Όπως και να' χει, πρέπει να συνεχίσει βήμα - βήμα συνειδητοποιώντας τι της λείπει προκειμένου να καταλάβει αν είναι δυνατόν ή όχι. Δεν λέω ότι δεν έχει το κουράγιο, όλοι ξέρουν ότι το έχει. Προσωπικά είμαι οπαδός όποιου βάζει στόχους και δουλεύει σκληρά. Με αυτά μπορείς να πας μακριά και η καριέρα της το έχει δείξει».
Keywords
Τυχαία Θέματα