Μόγιες: «Εχω κάτι να αποδείξω»

Στην πρόκληση της νέας του ομάδας, Γουέστ Χαμ, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ παραδέχτηκε ότι πρέπει να αποδείξει την αξία του μετά τα τρία αποτυχημένα περάσματα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σοθιεδάδ και Σάντερλαντ.

Η τελευταία φορά που ο Σκωτσέζος είχε επιτυχημένη πορεία ήταν με την Εβερτον το 2013, πριν αποφασίσει να πάει στο Ολντ Τράφορντ ως διάδοχος του Αλεξ Φέργκιουσον.

Τώρα, καλείται να αντικαταστήσει τον Σλάβεν Μπίλιτς και επέμεινε ότι η απόφαση ήταν εύκολη υπόθεση, αν και το συμβόλαιό του
ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ημουν στο Κατάρ για τηλεοπτική δουλειά και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Απάντησα ναι πολύ γρήγορα. Μερικά μηνύματα μετά βρίσκομαι εδώ. Αυτή η εξέλιξη ήταν θετική για μένα. Επέστρεψα σε αυτό που αγαπώ. Θέλω να πάω καλά και πιστεύω ότι η συνεργασία μαζί μου θα είναι καλή και για τη Γουέστ Χαμ. Πιστεύω ότι είμαι καλός προπονητής», σχολίασε.

«Ηταν μία εύκολη απόφαση αυτή για μένα. Η φιλοδοξία μου παραμένει βραχυπρόθεσμη, επειδή πρέπει πρώτα να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εχω κάτι να αποδείξω. Μερικές φορές πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα και εγώ έχω αρκετά που πρέπει να διορθώσω. Ηθελα μία πρόκληση και ελπίζω να πετύχω», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα