Μήνου: «Πείθει για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Ο Αντώνης Μήνου τόνισε πως η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με βάση την εικόνα των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης αναφέρθηκε και στην ισοπαλία 1-1 της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς επίσης και στην πορεία των «κιτρινόμαυρων». Ο Μήνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα του ντέρμπι: «Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν αυτό. Η θεία
δίκη λειτούργησε στις καθυστερήσεις. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, σε σχέση ας πούμε με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν δυνατός. Από την άλλη περίμενα καλύτερη την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες και κινδύνους απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχε μια ανούσια υπεροχή στο παιχνίδι και αυτό οφείλεται σε διάφορους τομείς. Ας πούμε με παραξένεψε η μη επιλογή η μη συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει λίγο πιο επιθετικά. Το γκολ που έφαγε η ΑΕΚ από μια στατική φάση, την έκανε από νωρίς να χάσει αυτό που ήθελε να κάνει, τη σκέψη της στο αρχικό πλάνο και αυτό που ήθελε να επιβάλει στο ξεκίνημα. Τα όποια κενά λογικά δημιουργήθηκαν, αφού στη συνέχεια ρισκάρισε περισσότερο και εκεί είναι που έχασε κάποιες ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός».

Για το αν η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ενίσχυση: «Είναι λογικό να συμβεί αυτό. Πιστεύω ότι στη διεκδίκηση των τριών στόχων που είναι μέσα η ΑΕΚ, χρειάζεται να έχει πολλές και καλές εναλλακτικές λύσεις για να κρατήσει το είπεδο που βρίσκεται. Τον Ιανουάριο πάντως είναι δύσκολο να βρεις αυτό που θέλεις, οι λύσεις είναι περιορισμένες, αλλά θα γίνουν κάποιες κινήσεις».

Για το αν η ΑΕΚ πείεθει για πρωτάθλημα: «Με πείθει σε σχέση και με τους άλλους. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, που είναι δύο συγκροτημένες ομάδες και έχουν λύσει τα προβλήματα τους, δεν πείθουν ότι ξεχωρίζουν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά»

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Μου φάνηκε άσχημο. Είδε το λάθος του όμως και το αναγνώρισε και αυτό είναι σημαντικό. Όλοι όσοι είναι στον αγωνιστικό χώρο, έχουν ένταση, πίεση και κάνουν πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα τους και τα κάνουν λόγω της έντασης και στη συνέχεια είναι σε δύσκολη θέση. Το κατάλαβε όμως και ο ίδιος και είναι σημαντικό ότι το αναγνώρισε και προσπάθησε να το λύσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα