Μέσι: «Θέλω να είμαι στα καλύτερά μου στο Μουντιάλ»

Στους λόγους για τους οποίους θα μείνει εκτός εθνικής ομάδας σε ορισμένα ματς αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι, εξηγώντας ότι θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το επόμενο καλοκαίρι.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν παρών στο φιλικό με τη Ρωσία το Σάββατο (1-0), αλλά θα μείνει εκτός στο επόμενο ματς, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νιγηρία.

«Μιλήσαμε με τον προπονητή
Χόρχε Σαμπάολι. Επαιξα σε πολλούς αγώνες φέτος, στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο κύπελλο Ισπανίας, στο πρωτάθλημα, συν τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα και τα ταξίδια που αυτά περιλάμβαναν. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», εξήγησε.

Η νίκη της Αργεντινής επί της Ρωσίας ήρθε με τέρμα του Σέρχιο Αγουέρο και ο Μέσι εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία του φίλου του.

«Είναι ωραίο και σημαντικό για τον Κουν να πετυχαίνει γκολ. Χαίρομαι πολύ για εκείνον. Εχει σκοράρει πολλές φορές για τη Μάντσεστερ Σίτι φέτος και τώρα κάνει το ίδιο και για την εθνική ομάδα. Μου αρέσει πολύ αυτό», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα