Με Οτζίτζα, αλλά χωρίς Εμενίκε, Ζντιέλαρ στη Λισσαβόνα

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές «πετούν» αργά το απόγευμα της Δευτέρας για τη Λισσαβόνα, όπου την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αποστολή δε βρίσκονται ο ανέτοιμος Εμενίκε και ο Ζντιέλαρ.

Αντιθέτως, ο Οζτίτζα προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση του «Ζοζέ Αλβαλάδε». Μετά την προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο Τάκης
Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν στις 6μμ. από το αεροδρόμιο των Σπάτων για τη Λισσαβόνα, όπου αναμένεται να αφιχθούν στις 10μμ. Την Τρίτη στις 8μμ. ώρα Ελλάδας θα γίνει στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, ενώ στις 9μμ. θα αρχίσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά, πριν από το ματς της Τετάρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα