Με «καυτό» Λίνο, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε για 14 λεπτά από τον Πανιώνιο, στο σπίτι του, όμως με τον Χρυσικόπουλο να σκοράρει και με βελτιωμένη αμυντική λειτουργία, ο «Δικέφαλος» πήρε την νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 92-74.

Η επίθεση είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας. Οι κυανέρυθροι, με πρωταγωνιστές τους Τσούπκοβιτς και Σακελλαρίου, κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν ένα προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι και τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου. Κάπου εκεί η άμυνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε, Χρυσικόπουλος και Κόνιαρης άρχισαν να σκοράρουν κατά βούληση και ο ΠΑΟΚ προσπέρασε και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 12 πόντων, 58-46. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις άμυνες των δυο ομάδων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν ακόμα πρωταγωνιστή στην επίθεση, τον Θοδωρή Ζάρα που με την βοήθεια του Δημήτρη Κατσίβελη σκόραραν με ευκολία στο καλάθι του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι, παρά την προσπάθεια των Τσούπκοβιτς και Σακελλαρίου, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκη. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έφτασε τις 8 νίκες στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο να παραμένει στην τελευταία θέση.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, που έχασε στο ξεκίνημα του αγώνα τον Μαργαρίτη με πρόβλημα στους προσαγωγούς, ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος με 21 πόντους, 18 σημείωσε ο Ζάρας και 13 πόντους είχε ο Κατσίβελης που μοίρασε και 6 ασίστ. Για τον Πανιώνιο, ο Τσούπκοβιτς τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 14 είχε ο Σακελλαρίου.

Τα δεκάλεπτα: 22-31, 58-46, 72-60 και 92-74.
Keywords
Τυχαία Θέματα