ΜακΛιν: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μέσω του blog του EΣΑΚΕ , έγραψε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο, αλλά και για τις ήττες από ΠΑΟΚ και Μπασκόνια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού:

«Γεια σε όλους σας.

Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και θέλουμε -τουλάχιστον- να την "κλείσουμε" με μια καλή εμφάνιση
και νίκη επί του Γυμναστικού/Φάρου.

Μετά την ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, γνωρίσαμε μια βαριά ήττα στην Βιτόρια από την Μπασκόνια. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μας 'πόνεσε' πολύ, κυρίως γιατί παρουσιάσαμε πολύ άσχημη εικόνα, μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στις πραγματικές μας δυνατότητες.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν θα μιλήσουμε, ούτε για κούραση, ούτε για απουσίες... Άλλωστε παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από την αρχή της χρονιάς έχουμε μια καλή πορεία και είμαστε σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε. Να κάνει ο κάθε ένας την αυτοκριτική του, να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το διορθώσουμε άμεσα. Είναι αλήθεια πως δεν χάθηκε τίποτα... Όμως, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει βρούμε ξανά τον καλό μας εαυτό. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε.

Από κει και πέρα, χρόνος για... δάκρυα δεν υπάρχει. Ήδη αύριο έχουμε παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσουμε στο ΣΕΦ τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας/Φάρο, μια ομάδα που -όπως όλες- αν της δώσουμε το δικαίωμα μπορεί να γίνει επικίνδυνη και δεν το θέλουμε αυτό. Επιπλέον οι μέρες που έρχονται θα είναι επίσης πολύ δύσκολες... Θα δώσουμε μέσα στην εβδομάδα όχι ένα αλλά δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στις Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Χίμκι.

Θα πρέπει, λοιπόν, να ανασυνταχθούμε άμεσα και περάσουμε στην αντεπίθεση. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε στο πλευρό μας τον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει εξτρά ώθηση και κίνητρο και τον ευχαριστούμε για αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα