Κέρδισε 1 ρολόι Festina!

Δήλωσε συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό του Novasports.gr, απάντησε σωστά στην ερώτηση που ακολουθεί και γίνε ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει 1 ρολόι Festina, δώρο του Ομίλου Festina Group Hellas! Συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί παρακάτω για να λάβεις μέρος.

FESTINA, Tα ρολόγια με τις υψηλές προδιαγραφές, το κομψό design
και τις προσιτές τιμές. Με την απίστευτη συλλογή 800 μοντέλων, από το απλό λουράκι, το κομψό ρολόι τσέπης, τα ρολόγια πολλαπλών ενδείξεων, τα σύνθετα χρονόμετρα, μέχρι την ολόχρυση σειρά 18 καρατίων με μπριγιάν, έχουν γίνει συνώνυμο της εξαιρετικής σχέσης ποιότητας - τιμής και βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού σε όλες τις γνωστές χώρες του κόσμου, με τις πωλήσεις του ομίλου να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ρολόγια ετησίως. Το πρόσωπο του οίκου είναι ο διάσημος ηθοποιός, Gerard Butler, ο οποίος δημόσια παραδέχτηκε το πάθος του για την κατασκευή των ρολογιών.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι μία προσφορά του Ομίλου ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ, αποκλειστικών αντιπρoσώπων του Festina Group για Ελλάδα & Κύπρο. (ακολουθήστε σε: Facebook, Instagram, Site).
Keywords
Τυχαία Θέματα