Κάτοικος... κορυφής

Οχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές βρέθηκε ο Ολυμπιακός πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή στη διάρκεια του πρώτου γύρου, αλλά στο τέλος οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αυτοί που κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Οπως είπε ο Τάκης Λεμονής στις δηλώσεις του του στον Νίκο Γαβαλά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εχει δίκιο, καθώς αυτό που μετράει είναι ο τίτλος του πρωταθλητή στον τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά κάτι δείχνει η
πρωτιά στα μέσα του πρωταθλήματος, όταν μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” από την τέταρτη αγωνιστική και μετά ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Πολλοί το αποκαλούν “η καρδιά του πρωταθλητή”, άλλοι το λένε “νοοτροπία νικητή”. Οπως και αν το πεις ο Ολυμπιακός φαίνεται να το έχει. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε σερί έξι νικών και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα στραβοπατήματα των αντιπάλων.

Οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου βλέπουν τον Ολυμπιακό πρώτο ακόμα και όταν η ομάδα του Πειραιά δεν είναι στα καλύτερα της. Πλέον γνωρίζουν ότι ο κάθε πρωταθλητής πουλάει ακριβά το τομάρι του και δύσκολα παραχωρεί τα σκήπτρα...

Την 5η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ήταν 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας 3 ομάδες από πάνω του:
ΑΕΚ 13
Πανιώνιος 11
ΠΑΟΚ 11
ΟΣΦΠ 8

Την 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ήταν 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας 6 ομάδες από πάνω του:
ΑΕΚ 13
ΠΑΟΚ 12
Πανιώνιος 11
Ατρόμητος 10
Λεβαδειακός 10
Ξάνθη 9
Ολυμπιακός 8

Την 9η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ήταν 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας και πάλι 3 ομάδες από πάνω του:
Ατρόμητος 19
ΠΑΟΚ 18
ΑΕΚ 17
Ολυμπιακός 14
Keywords
Τυχαία Θέματα