Καμία πρόθεση αποχώρησης από τον Οφόε

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως δεν ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι Βέλγοι, σχετικά με πρόθεση του Οτζίτζα Οφόε να αποχωρήσει από την Ελλάδα τον προσεχή Ιανουάριο. Αιτία φέρονταν αν ήταν η ληστεία στο σπίτι του μέσου των πρωταθλητών Ελλάδος, κάτι που φόβισε τον παίκτη, σχετικά με την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Οι Βέλγοι
τόνιζαν πως ο έμπειρος μέσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Ο Ολυμπιακός υπογραμμίζει πως ο παίκτης μπορεί να είναι τρομαγμένος, όμως δεν τους μετέφερε καμία επιθυμία για αποχώρηση από την Ελλάδα, μέσω μετεγγραφής.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται διατεθειμένη να τοποθετήσει σεκιούριτι έξω από τα σπίτι των ξένων παικτών της ομάδας, μετά τα τελευταία κρούσματα ληστειών. Οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλες λύσεις για του συγκεκριμένο θέμα και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσει από τν πλευρά της το συγκεκριμένο θέμα, προσφέροντας στους ξένους παίκτες μια αίσθηση ασφάλειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα