Η Μίλαν αφεντικό της πόλης στο κύπελλο (video)

Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στην παράταση και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας.

Οι "ροσονέρι" κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουν την Ίντερ μακριά από την περιοχή τους, δημιουργώντας παράλληλα τρεις καλές στιγμές. Στο 18' όταν ο Μποναβεντούρα έπιασε κεφαλιά και ανάγκασε τον Χαντάνοβιτς σε εξαιρετική και δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ, στο 29ο λεπτό, όταν ο Σούσο απείλησε με σουτ και ο τερματοφύλακας της Ίντερ έκανε δεύτερη επέμβαση και στο 37 με μακρινό σουτ του Κεσί που η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Ίντερ είχε μια
τελική, όταν ο Ικάρντι με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει εκατοστά έξω από το δοκάρι του Αντόνιο Ντοναρούμα.

Στο 23ο λεπτό ο διαιτητής Μάρκο Γκουίντα ακύρωσε σωστά γκολ του Πέρισιτς (αρχικά είχε δείξει σέντρα), όταν από τη χρήση βίντεο προέκυψε πως άλλος παίκτης της Ίντερ ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε την προσπάθεια του Ντοναρούμα να απομακρύνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν περισσότερες τελικές από τις δύο ομάδες. Η Ίντερ έχασε τετ-α-τετ με τον Ζοάο Μάριο και τον Ντοναρούμα να σώζει εντυπωσιακά. Στο 65 ο Μποναβεντούρα με κεφαλιά-ψαράκι και εξουδετερωμένο τον Χαντάνοβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 79' ο Σούσο είχε δοκάρι!

Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και στην παράταση η Μίλαν πήρε τη νίκη όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Σούσο, ο Κουτρόνε νίκησε τον Χαντάνοβιτς.
Αυτή ήταν η 3η πρόκριση της Μίλαν εις βάρος της Ίντερ σε αγώνες προημιτελικής φάσης του θεσμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα