Η χλιδάτη ζωή της 21χρονης κόρης του Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς έχουν κάνει πολλά για να βελτιώσουν τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και εξακολουθώντας να διαθέτουν μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες στην Αμερική - που σημαίνει ότι τα παιδιά τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζούνε πλουσιοπάροχα.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη κόρη τους, η Τζένιφερ Κάθριν Γκέιτς, μοιράζεται την προσωπική της ζωή στα social media.

Η 21χρονη είναι μια καταξιωμένη
ιππέας που κατατάσσεται 19η από την Ομοσπονδία Ιππασίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στη Μεντίνα της Ουάσινγκτον και βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών βιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Όταν δεν σπουδάζει ή δεν κάνει αγώνες ιππασίας, ταξιδεύει με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της, τον Ναγιέλ Νασάρ, που είναι Αιγύπτιος. Ο Νασάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κουβέιτ και – όπως και η Τζένιφερ – σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Ωστόσο, ο Νασάρ έχει αποφοιτήσει από τις σπουδές του στη διοίκηση και οικονομία και είναι διάσημος άλτης.

«Κανείς δεν ξέρει αν η επίσημη, πρώτη επέτειος της σχέσης μας, είναι σήμερα ή χθες αλλά δεν πειράζει. Χαρούμενη που είμαι δική σου κάθε μέρα» έγραψε η Τζένιφερ σε μία ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα με τον φίλο της. Σε μια άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι φαίνεται να χαλαρώνει σε μια πισίνα, ενώ τον Ιούνιο επισκέφθηκε με τον καλό της, το Άμστερνταμ.

Βέβαια, η ζωή της Τζένιφερ δεν είναι μόνο ο σύντροφός της. Τον Ιούνιο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μονακό, στο Μόντε Κάρλο. Φορώντας μια στολή, αποτελούμενη από λευκό παντελόνι και κόκκινο μπλουζάκι με μακριά μανίκια, ήταν έτοιμη να αγωνιστεί.

Η Τζένιφερ μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της, Μελίντα, όπως και με τη μικρότερη αδερφή της, την Φοίβη, που είναι 15 ετών.

Η οικογένεια ταξιδεύει μαζί συχνά, αλλά η Τζένιφερ είναι αυτή που μοιράζεται τις πολυτελείς εμπειρίες της με τον κόσμο. Όπως το τριήμερο ταξίδι της με τον αγαπημένο της στο Κουβέιτ αλλά και ένα ταξίδι στην Αυστραλία που έκανε το 2016. Βέβαια, δεν αναρτά μόνο φωτογραφίες από τα ταξίδια της. Τον Νοέμβριο, παρουσίασε τα βραβεία που κέρδισε με τα άλογά της στο Λας Βέγκας. «Τρίτη και ένατη θέση στην έναρξη εδώ στο Βέγκας και ευχαριστώ θερμά την Λουίζ για όλη τη βοήθεια και υποστήριξη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: www.news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα