"Διακανονισμοί μέχρι 1η Μαρτίου ή ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό"!

Μέχρι την 1η Μαρτίου 2018 έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός για να διακανονίσει τις οφειλές του και να γλυτώσει την ποινή αποκλεισμού ενός έτους από ευρωπαϊκές διοργανώσεις που επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο νομικός της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου βρέθηκαν την Τρίτη ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ στα
γραφεία της Ομοσπονδίας στην Ελβετία για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Υπήρχε αυστηρή εισήγηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η αρχική πρόταση ήταν να υπάρξει εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι την 31η Ιανουαρίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι Πράσινοι θα έπρεπε να εκτίσουν ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για διάστημα τριών ετών (εφόσον ο σύλλογος εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συμμετοχή).

Τελικά η ΟΥΕΦΑ επέβαλλε την προβλεπόμενη ποινή, ωστόσο έδωσε μια εναλλακτική λύση στον Παναθηναϊκό και χρόνο μέχρι τον Μάρτιο για να διακανονίσει τα οφειλόμενα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών και πλέον οι Πράσινοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμειναν ικανοποιημένοι από την αυτή την εξέλιξη, την οποία κρίνουν θετική.
Keywords
Τυχαία Θέματα