Χωρίς Χαραλαμπόπουλο απέναντι σε Πανιώνιο

Με βασική απουσία θα υποδεχτεί αύριο, για τη 12η αγωνιστική της Α1, τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ (16.30). Αφορά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, διαπιστώθηκε πως υπέστη διάταση στο δεξιό προσαγωγό.

Με τη σύσταση του γιατρού του «Δικεφάλου», Ιωσήφ Γαβριηλίδη, αποφασίστηκε ο διεθνής φόργουορντ να μείνει εκτός πλάνων για το ματς με τους «κυανέρυθρους», ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η κατάστασή του.

Για την αναμέτρηση με τους ουραγούς
στη βαθμολογία Νεοσμυρνιώτες, τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει μόνο μία νίκη, αλλά σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια δημιουργεί και σκοράρει πολύ, πηγαίνει σε υψηλά σκορ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε μία ομάδα που κάνει τόσο αξιόλογη προσπάθεια. Η συνέπεια στο αμυντικό μας κομμάτι και η ενέργειά μας, πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Θα καθορίσουν τα στοιχεία αυτά την εξέλιξη του αγώνα και θα μας δώσουν τη νίκη που χρειαζόμαστε», τόνισε, αρχικά, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Για την αναγκαστική μη χρησιμοποίηση του Χαραλαμπόπουλου, ο Παπαθεοδώρου, σχολίασε: «Οι απουσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, η ομάδα έχει αγωνιστεί για αρκετό διάστημα χωρίς τον Βασίλη και το μόνο κακό για μας είναι ότι θα χάσει ένα παιχνίδι, ενώ είχε βρει ρυθμό. Θα τον βοηθούσε να βρει ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά πιστεύω τα υπόλοιπα παιδιά θα βοηθήσουν να καλυφθεί το κενό του».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει προσεχώς ο ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, επισήμανε: «Είναι κομμάτι της δουλειάς μας να ετοιμαζόμαστε για συνεχή παιχνίδια. Η ισορροπία που θα έχουμε στην ετοιμότητά μας μεταξύ Σαββάτου και Τετάρτης, θα καθορίσει και την εξέλιξη αυτής της ομάδας. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε δύο αγώνες την εβδομάδα, από τη στιγμή που έχουμε να παίξουμε σε δύο διοργανώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα