Αξία στο γκολ και στο πρεστίζ, για όλες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Δύσκολα να ανατραπούν δεδομένα στο αποψινό φινάλε για τέσσερις ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με ρίσκο στο Μονό Σημείο ή για σύστημα με ζητούμενα δείτε το ενδεχόμενο να σκοράρει κι ο Ολυμπιακός στο ματς με την Γιουβέντους αναζητώντας μια όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή αποχώρηση από τη διοργάνωση, ξέχωρα από το σαφές κίνητρο της "Μεγάλης Κυρίας". Παρά τις σημαντικές διαφορές των δεδομένων η Γιουβέντους δεν δέχθηκε γκολ μόνον σε δύο επίσημα
εκτός έδρας ματς φέτος κι αυτό εκεί όπου έδωσε περισσότερο βάρος στην άμυνά της, όπουν μπορούσε ασφαλώς.
Η Σπόρτιγκ Λισαβόνας θα παίξει κι αυτή προσπαθώντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές της κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Εδώ βέβαια υπάρχει και το πρεστίζ αφού οι Καταλανοί δεν θέλουν 2η συνεχόμενη "γκέλα" στο Καμπ Νου μέσα σε λίγα 24ωρα.
Πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Λονδίνο όπου η Ατλέτικο θα παίξει για την νίκη δίχως όμως κι αυτό να της αρκεί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Η Τσέλσι εάν χάσει πιθανότητα να χάσει το προνόμιο της πρώτης θέσης. Λογικά θα έχει πλοκή μπροστά στις δύο εστίες όπως περιμένουμε να συμβεί και στο Μόναχο όπου δοκιμάζονται σε υψηλό επίπεδο οι αντοχές τις Παρί Σεν Ζερμέν! Πανάκριβη.. φανέλα έχουν η φιλοξενούμενοι όμως δεν είναι τόσο βαριά όσο αυτή των Βαυαρών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Bayern München - P.S.G. : Over 2,5 (1,35)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Barcelona - Sporting CP : Goal/Goal (1,58)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Chelsea - Atlético Madrid : Goal/Goal (1,68)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Olympiakos - Juventus : Goal/Goal (2,25)

** Δείτε πως παρουσιάζει η Γιουβέντους το αποψινό της πέρασμα από το Φάληρο :
Keywords
Τυχαία Θέματα