Απρόσμενος αντίπαλος ...

Η πρωϊνή συγκέντρωση στη Νέα Μεσημβρία κι η διαδρομή που ακολούθησαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να μεταβούν ως εκεί, τους είχε προϊδεάσει για το τί θ’ ακολουθούσε. Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες, κυρίως νυχτερινές αλλά και τις πρώτες πρωϊνές ώρες η ομίχλη σκεπάζει την πόλη της Θεσσαλονίκης κι αρκετά από τα προάστιά της.

Με φυσικό αντίπαλο τη
χαμηλή ορατότητα λοιπόν αλλά κα τις αντίστοιχες θερμοκρασίες, το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα είχε σα στόχο ν’ ανεβάσει εντάσεις, επικεντρώνοντας στις ασκήσεις δύναμης αλλά πάντα με μπάλα. Η αρχή έγινε με ασκήσεις κατοχής σε περιορισμένο εμβαδό και πίεση από «αντίπαλο», τη σκυτάλη παρέλαβε το κομμάτι που ήταν αφιερωμενο στο κομμάτι της τακτικής κι ο επίλογος γράφτηκε με τελειώματα των μεσοεπιθετικών.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Κάνιας πιστοποιώντας την πρόοδό του και την προοπτική της επιστροφής του σε σύντομο χρονικό ορίζοντα, ενώ για θεραπεία στο γυμναστήριο παρέμεινε ο Σακχόφ λίγω χτυπήματος που έχει δεχτεί στην ποδοκνημική. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 11.00 στην Τούμπα.
Keywords
Τυχαία Θέματα