Αναβλήθηκε μισή ώρα πριν την έναρξή της, η γενική συνέλευση

Δεν λέει να... λήξει ο «πόλεμος» ανάμεσα στην τελευταία εκλεγμένη διοίκηση της ΕΟ Τζούντο και την προσωρινή διοίκηση. Το νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» ανάμεσα στις δύο πλευρές, η αναβολή της γενικής συνέλευσης, μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της, κι ενώ στο χώρο είχαν αφιχθεί ήδη εκπρόσωποι από διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας (Ρόδος, Μαγνησία, Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο, Ξάνθη, Γιαννιτσά κ.α.).

Παρά την αναβολή της τελευταίας στιγμής, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε κανονικά, δεδομένου ότι βάσει
του καταστατικού υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία (17 σύλλογοι). Αφού εκλέχθηκε πρόεδρος και γραμματέας της συνέλευσης, τέθηκε σε ψηφοφορία ο προϋπολογισμός του έτους 2018, ο οποίος και καταψηφίστηκε.

«Ο κ. Βαγγέλης Σουφλέρης αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, μισή ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξής της. Άραγε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ γνωρίζουν τη συγκεκριμένη απόφαση; Τι κρύβεται πίσω από τη νέα αυτή προκλητική ενέργεια; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα στα οποία ο κ. Σουφλέρης θα πρέπει να απαντήσει. Ξέρουμε πως δεν θα το κάνει, γιατί η πλειοψηφία των συλλόγων, επιθυμεί την αποπομπή του από την ομοσπονδία. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο η εν λόγω συνέλευση θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και να υποβληθεί στην ΓΓΑ ο προϋπολογισμός. Χωρίς συμμάχους και με τη νομιμότητα των ενεργειών του να κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί, προτίμησε τη φυγή αντί για την καθολική ήττα», είπε ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα