Αναχώρησε ο Μεχία, ακολουθεί ο Κίκε

Για την Ονδούρα αναχώρησε ήδη ο Αλφρέντο Μεχία, όπου έχει υποχρέωση με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ το δρόμο για τη δική του πατρίδα, την Ισημερινή Γουινέα πρόκειται να πάρει την Τετάρτη (8/11) ο Κίκε, ο οποίος επίσης έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο τρίτος διεθνής του ΑΟΞ είναι ο Πέτρος Ορφανίδης.

Ο Μεχία, χωρίς υπερβολή, πρόκειται να ταξιδεύσει το... μισό κόσμο, καθώς η Εθνική ομάδα της Ονδούρας αντιμετωπίζει την Αυστραλία, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.
Αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη στις 15 Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι για μεγάλο διάστημα ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στις προπονήσεις του ΑΟΞ εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Κίκε φεύγει για την πατρίδα του για φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει στις 13 του μηνός, ενώ ο Πέτρος Ορφανίδης βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντώνη Νικοπολίδη, για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας, στις 13/11, για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2017-2019.

Κοντά στα παραπάνω, οι Φλίσκας και Λουσέρο χρειάζεται να κάνουν κάποιες μέρες θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζουν κάποια μικρά προβλήματα στα πόδια τους. Ο πρώτος από πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο δεύτερος από το παιχνίδι αυτό. Αναμένεται να ενταχθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Στο μεταξύ, πριν τη σημερινή (6/11) προπόνηση του ΑΟΞ, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στους παίκτες του για τη νίκη στο Αγρίνιο, εστιάζοντας κυρίως σε δύο πράγματα: στη θέληση που έδειξαν οι Θρακιώτες για τη νίκη και στην πίεση που άσκησαν στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση. Όπως ήταν φυσικό, μοίρασε συγχαρητήρια και ζήτησε ανάλογη παρουσία και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Χόρχε Κασάδο στην αναμέτρηση στο Αγρίνιο δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα κι ως εκ τούτου αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας. Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει ο Χρήστος Λισγάρας από την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και ο Δήμος Μπαξεβανίδης από αυτήν της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Keywords
Τυχαία Θέματα