Αναχωρεί την Τετάρτη για Βέλγιο η εθνική ανδρών Χάντμπολ

Αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών για το Βέλγιο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες και από εκεί στην πόλη Λέουβεν, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (4/1, 21:00) την εθνική ομάδα του Βελγίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γραμματικός, συμπεριέλαβε
17 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κρητικός, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Αραπακόπουλος, Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Λαδάκης (ΓΑΣ Καματερού), Μάλλιος (Μπούρσα/Τουρκία), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ/Γαλλία), Λοΐζος (Κέρχενγκ/Λουξεμβούργο), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο).

Μετά τον αγώνα της Πέμπτης για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η εθνική θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη το Βέλγιο (Κυριακή 7/1, 17:00) και την Ολλανδία (Πέμπτη 11/1, 19:00), ενώ οι υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας ολοκληρώνονται την Κυριακή 14/1 με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τουρκία, στην πόλη Ακσαράι (14:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα