Αλώβητες Σίτι και Τσέλσι

Άρσεναλ - Τότεναμ 2-0

Επιστροφή στα τρίποντα
H Άρσεναλ επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας στο λονρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ 2-0. Το παιχνίδι ήταν υπόθεση ενός ημιχρόνου για τους “κανονιέρηδες”, καθώς Μουσταφί (36’) και Σάντσεζ (41’), διαμόρφωσαν το τελικό σκορ πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Για τον Σκοντράν Μουσταφί ήταν το πρώτο γκολ στη σεζόν, δεύτερο για τον Σάντσεζ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Άρσεναλ μετά τις 28 Οκτωβρίου, αλλά και η πρώτη ήττα της Τότεναμ απ’ την
ίδια ημερομηνία.

Μπόρνμουθ - Χάντερσφιλντ 4-0
Το ξέσπασμα των “κερασιών”
Με εντυπωσιακό τρόπο ξεπέρασε στη βαθμολογία την Χάντερσφιλντ η Μπόρνμουθ, κερδίζοντας 4-0 στο Βιτάλιτι. Ο Κάλουμ Ουίλσον έκανε σπουδαίο ματς και άνοιξε λογαριασμό στη σεζόν με χατ-τρικ (26’, 31’, 84’). Ακόμα ένα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Χάρι Άρτερ στο 70ο λεπτό. Η ομάδα του Έντι Χόουϊ συνεχίζει εξαιρετικά με με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

Μπέρνλι - Σουόνσι 2-0
Εύκολο απόγευμα στο “Τερφ Μουρ”
Η Μπέρνλι δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Σουόνσι και επικράτησε 2-0. Κορκ (29’) και Μπαρνς (40’) πέτυχαν τα δύο τέρματα που έφεραν την Μπέρνλι στην έβδομη θέση και τους 22 βαθμούς. Η Σουόνσι των πέντε συνεχόμενων ηττών έμεινε στην 19η και προτελευατία θέση.

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 2-2
Δεν το παρατάει η “Πάλας”
Το πολυπόθητο τρίποντο δεν ήρθε για την Κρίσταλ Πάλας και αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Έβερτον, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, τρεις λιγότερους απ’ την προετελευταία Σουόνσι. Η ομάδα του Ρόι Χόντζον προηγήθηκε δύο φορές με Μακ Άρθουρ μόλις στο πρώτο λεπτό και Ζαχά στο 35ο, όμως η Έβερτον ισοφάρισε δύο φορές με τον Μπέινς στο 6ο λεπτό και τον Νιάσε στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την Κρίσταλ Πάλας που μένει χωρίς νίκη απ’ τις 14 Οκτωβρίου και το μεγάλο εντός έδρας τρίποντο επί της Τσέλσι.

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2
Συνεχίζει τον καλπασμό η Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο σπίτι της Λέστερ και πήρε το “διπλό” με 2-0. Γκαμπριέλ Ζεσούς και Κέβιν ντε Μπρούιν πάτησαν γκάζι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η Σίτι πήρε τη νίκη με γκολ στο 45’ και 49’. Για την ομάδα του Γουαρδιόλα αυτή ήταν η 16η νίκη σε όλες τις διοραγνώσεις, διατηρώντας απόσταση εννέα πόντων απ’ τη δεύτερη Τσέλσι! Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έφτασε τα οκτώ γκολ και έπιασε τον συμπαίκτη του Σέρχιο Αγουέρο, αλλά και τον Χάρι Κέιν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 3-0
Πήραν φόρα οι “κόκκινοι”
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Λίβερπουλ, αυτή τη φορά επί της Σαουθάμπτον με 3-0 για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπέγραψε το απόγευμα με δύο γκολ (31’, 41’), ενώ πέτυχε ακόμα ένα ο Φελίπε Κοουτίνιο στο 68ο λεπτό. Ο Σαλάχ έφτασε τα εννέα γκολ σε 12 αγώνες κι έτσι ο 25χρονος Αιγύπτιος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ έφτασε τους 22 πόντους και βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Γουέστ Μπρόμιτς - Τσέλσι 0-4

Πέμπτο διπλό για τους “μπλε”
Η Τσέλσι έφυγε με τους τρεις πόντους απ’ το Χόθορνς, συντρίβοντας 4-0 τη Γουεστ Μπρόμιτς. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετράει πέντε νίκες σε έξι ματς εκτός έδρας και έφτασε τους 25 πόντους. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Τσέλσι είχε πριβάδισμα τριών τερμάτων με σκόρερ τους Μοράτα (17’), Αζάρ (23’) και Μάρκος Αλόνσο (38’). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εντέν Αζάρ πέτυχε δεύτερο γκολ στο 62ο λεπτό για να φτάσει τα τρία στη σεζόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα