Αυτούς ζήτησε, αυτούς του έφεραν

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στα κανάλια Novasports. Προτεραιότητά μας είναι η απόκτηση παικτών που θα καλύψουν τις απώλειες των Μάνταλου και Γιόχανσον. Λίγο πριν την επανέναρξη των επίσημων αγώνων της ομάδας η επιθυμία του Ισπανού έγινε πράξη απ' τους υπεύθυνους του Δικεφάλου. Σοτζέι Μασούντ και Έρικ Μοράν ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Δικεφάλου και μάλιστα εντός χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει ο προπονητής της ΑΕΚ. Πριν αρχίσει
ο Β' γύρος του πρωταθλήματος.

Το αν θα καταφέρει ο Ιρανός μεσοεπιθετικός και ο Ισπανός μέσος να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Ένωσης είναι κάτι το οποίο ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει από τώρα. Όλοι οι παίκτες άλλωστε κρίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα ...πρωτοσέλιδα. Αν μη τι άλλο όμως πρόκειται για ποδοσφαιριστές με ποιότητα και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους που κάνουν τον Χιμένεθ να αισθάνεται πιο ήσυχος για την επόμενη μέρα. Προσωπική άποψη είναι ότι ότι η ΑΕΚ οφείλει να συνεχίσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της με δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές. Έναν αριστερό εξτρέμ κι έναν αριστερό μπακ. Φαντάζομαι ότι όσοι παρακολουθείτε την ομάδα απ' την αρχή της σεζόν καταλαβαίνεται απόλυτα τον λόγο, δίχως περισσότερη επεξήγηση.

Ως τώρα πάντως ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της ομάδας παίρνουν άριστα για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις δύο υποθέσεις των Μσσούντ και Μοράν. Όπως συνέβη και το καλοκαίρι, όταν ο Χιμένεθ είχε άμεσα στη διάθεσή του τα περισσότερα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα. Δούλεψε μαζί τους στην προετοιμασία κι αυτό αποτυπώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ότι αφορά στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μόνο εύκολη δεν είναι. Επίσης δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικό παιχνίδι και εννοείται διαφορετικοί στόχοι. Την πιο σωστή ατάκα την είπε ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας την Παρασκευή (5/1) στο novasports.gr. "Δεν μας παίρνει για νέο στραβοπάτημα", τόνισε ο Έλληνας αμυντικός και σε μια φράση αποτύπωσε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να ...πατήσουν σήμερα στο γήπεδο αυτός και οι συμπαίκτες του. Είναι πολύ σημαντικό για τους "κιτρινόμαυρους" να μπουν με το δεξί στον Β' γύρο και τουλάχιστον να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Αν τα καταφέρουν, θα ανέβει ξανά η ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου και θα έχουν κάνει ένα επιπλέον βήμα για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου.
Keywords
Τυχαία Θέματα