Rally Dakar Δεύτερη ημέρα: Αλλαγή στην κορυφή (video)

Οι Σιρίλ Ντεπρέ και Στεφάν Πετερανσέλ (Peugeot 3008DKR Maxi) πέρασαν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Αφήνοντας τρίτο τον Ζινιέλ Ντε Βιλιέ (Toyota 4WD).

Η δεύτερη ημέρα είχε την μεγαλύτερη Ειδική Διαδρομή (Pisco-Pisco): Στην πρώτη διαδρομή στο πνεύμα του Rally Dakar (με συνολικό μήκος 278 χιλιόμετρα), τα πληρώματα των τεσσάρων Peugeot 308DKR Maxi κινήθηκαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα τα τρία από αυτά να σημειώσουν
τους ταχύτερους χρόνους. Χάρη σε αυτές τις επιδόσεις τα πληρώματα των Ντεπρέ και Πετερανσέλ αναρριχήθηκαν στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Ντεπρέ κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σε μία ειδική του Ντακάρ. Τον ακολούθησε με διαφορά 48 δευτερολέπτων ο Στεφάν Πετερανσέλ. Το podium της δεύτερης ημέρας συμπλήρωσαν οι Λεμπ / Ελενά οδηγώντας εκπληκτικά γρήγορα για να καλύψουν την απώλεια χρόνου που είχαν την πρώτη ημέρα και να ανέβουν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

Άτυχος ήταν ο Κάρλος Σάινθ. Ο «Ματαντόρ» ταλαιπωρήθηκε με δύο κατεστραμμένους τροχούς σε μία δύσκολη ημέρα που ο συνοδηγός του Λούκας Κρουζ αντιμετώπιζε μία μικρή αδιαθεσία.

Στις μοτοσυκλέτες ο Σαμ Σάντερλαντ (Red Bull KTM Rally Factory Team) παραμένει πρώτος με τους Κέβιν Μπεναβίντις (Monster Energy Honda Team) και Τόμπι Πράις (Red Bull KTM Rally Factory Team) να ακολουθούν.
Οι Ιγνάσιο Κασάλ και Έντουαρτ Νικολάεβ παραμένουν πρώτοι στα Quads και τα φορτηγά αντίστοιχα.

Δείτε το review της ημέρας εδώ:
Keywords
Τυχαία Θέματα