MTV Europe Music Awards: Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Shawn Mendes

Πραγματοποιήθηκε χθες, βράδυ Κυριακής (12/11), η φαντασμαγορική ετήσια απονομή των μουσικών βραβείων “MTV Europe Music Awards 2017” στο The SSE Arena Wembley του Λονδίνου με οικοδέσποινα την super sexy Rita Ora.

Μια

Rita Ora, η οποία για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση, καθώς, εκτός απο καλή performer, ηθοποιός και fashion icon, είναι φυσικά και πολύ σέξυ. Κάτι που απέδειξε στήν λαμπερή τελετή, με τα βλέμματα κολλημένα πάνω της καθ’ όλη τη διάρκεια της απονομής, που παρουσίασε!

Έκανε την “αργοπορημένη” είσοδο της στη σκηνή των βραβείων με μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά που έκρυβε τα εντυπωσιακά κοσμήματα που φορούσε, ενω άλλαξε 13 φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς(!).

Ας ασχοληθούμε όμως και με τα βραβεία…

Ο Καναδός τραγουδιστής Shawn Mendes, που βραβεύτηκε σε τρεις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων αυτή του καλύτερου καλλιτέχνη ήταν ο μεγάλος νικητής της 24ης διοργάνωσης των MTV Europe Music Awards (EMA), που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «The SSE Arena» του Wembley στο Λονδίνο.

Ο 19χρονος καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «There’s Nothing Holdin’ Me Back», που κυκλοφόρησε το 2017 και αναδείχθηκε το καλύτερο τραγούδι, βραβείο που τού απένειμε ο γάλλος ποδοσφαιριστής Πολ Πογκμπά. Ο Shawn Mendes απέσπασε, επίσης, το βραβείο για τους περισσότερους θαυμαστές. Στην κατηγορία του καλύτερου καλλιτέχνη, ο Mendes επικράτησε των μεγάλων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας όπως η Ariana Grande, ο Ed Sheeran, η Miley Cyrus, η Taylor Swift.

Η έκπληξη ήρθε από την Αμερικανίδα Taylor Swift, η οποία αν και θεωρείτο φαβορί καθώς είχε έξι υποψηφιότητες, δεν πήρε καμιά τιμητική διάκριση. Ο έκτος δίσκος της ποπ τραγουδίστριας με τον τίτλο «Reputation» κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Στο stage τραγούδησαν οι: Liam Payne, David Guetta, The Killers, Kesha, Travis Scott, Shawn Mendes, Camilla Cabello, Stormzy, Eminem, U2 και φυσικά η παρουσιάστρια.

Αναλυτικά η λίστα των νικητών:

BIGGEST FANS – Shawn Mendes
BEST HIP-HOP – Eminem
BEST VIDEO – Kendrick Lamar, ‘Humble’
BEST ALTERNATIVE – 30 Seconds To Mars
BEST POP – Camila Cabello
BEST SONG – Shawn Mendes, ‘There’s Nothing Holding Me Back’
BEST NEW – Duo Lipa
BEST LIVE – Ed Sheeran
BEST ELECTRONICDavid Guetta
BEST ARTIST – Shawn Mendes
BEST ROCK – Coldplay
BEST LOOK – Zayn
BEST PUSH – Hailee Steinfeld
BEST WORLD STAGE – The Chainsmokers – Live From Isle Of MTV Malta 2017

WORLDWIDE ACT WINNERS:
THE NETHERLANDS – Lil’ Kleine
SPAIN – Tangana
JAPAN – BabyMetal
FINLAND – Alma
NIGERIA – DaVido
UK & IRELAND – Stormzy
ARGENTINA – Lali

Το show ξεκίνησε με τον Eminem να παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Walk On Water», χωρίς την Beyonce, αλλά με τη Scaylar Grey που το συνυπογράφει. Ο ράπερ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος καλλιτέχνης χιπ-χοπ, μια τιμητική διάκριση που έχει ήδη αποσπάσει οκτώ φορές από το 1999.

Η οικοδέσποινα Rita Ora, ερμήνευσε τα τραγούδια της «Your song» και «Anywhere», τα οποία θα περιληφθούν στον νέο της δίσκο, ενω την παράσταση έκλεψε ο Βρετανός Stormzy. Ο ράπερ που εμφανίστηκε στη σκηνή μέσα σε ένα περιπολικό της αστυνομίας τραγούδησε την επιτυχία του «Big For Your Boots» με φόντο εντυπωσιακά πυροτεχνικά εφέ.

Το συγκρότημα U2 υπό τον ιρλανδό τραγουδιστή Bono αναδείχθηκε «παγκόσμιο ίνδαλμα». Με τον τίτλο αυτό έχουν τιμηθεί τα τελευταία χρόνια η Queen, η Whitney Houston και ο Εminem. Βίντεο της συναυλίας με δωρεάν είσοδο που έδωσαν οι U2 στην Πλατεία Τραφάλγκαρ, στο κέντρο του Λονδίνου, την προηγουμένη, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η τελετή των μουσικών βραβείων είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες εκδηλώσεις που οργανώνει το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο MTV, με τη βραδιά των Video Music Awards (VMA), που διεξάγονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το 1984.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, με ανιχνευτές μετάλλων όπως αυτοί των αεροδρομίων να έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους του συναυλιακού χώρου, μετά τη σειρά επιθέσεων που συγκλόνισαν φέτος τη Βρετανία, μεταξύ τους μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ τον Μάιο στην οποία 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Tags: mtv ema 2017, αγγλια, βραβεια, Λονδίνο

The post MTV Europe Music Awards: Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Shawn Mendes appeared first on Newsmag.

Keywords
Τυχαία Θέματα