Τραγωδία στην Καλλιθέα: Δυο νεκρές ηλικιωμένες και άλλοι 10 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Στέγη Γερόντων. Στο σημείο έσπευσαν 24 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα

news247

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα επί της οδού Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα, στην Στέγη Πρόνοιας Γερόντων, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν 24 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μέσα από τους πυκνούς καπνούς και τις φλόγες συνολικά 12 ηλικιωμένους τροφίμους του γηροκομείου της τοπικής ενορίας.

Από αυτούς, δυστυχώς δύο ηλικιωμένες ανασύρθηκαν νεκρές και συνολικά άλλες τέσσερις ηλικιωμένες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα

και χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία».

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), οι δύο ηλικιωμένες των οποίων διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός τους, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται άλλες δύο ηλικιωμένες, η μία εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση. Επίσης, άλλες δύο ηλικιωμένες που κρίθηκαν πιο ελαφρά περιστατικά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου επίσης νοσηλεύονται.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 τα ξημερώματα και τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 8 το πρωί. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής ενώ έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Το άρθρο Τραγωδία στην Καλλιθέα: Δυο νεκρές ηλικιωμένες και άλλοι 10 τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Στέγη Γερόντων. Στο σημείο έσπευσαν 24 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα