Πλημμύρες στη Σύμη! Φόβοι για εγκλωβισμένους σε αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έπεσαν στη θάλασσα. Χωρίς ρεύμα το νησί (βίντεο)

news247

Περισσότερα από 10 ΙΧ αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα στο νησί της Σύμης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν για περίπου τρεις ώρες στην περιοχή.

Στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος. Αυτή τη στιγμή η Σύμη είναι χωρίς ρεύμα, ενώ ακόμη 30 ΙΧ αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τους ορμητικούς χειμάρρους σε διάφορα σημεία του νησιού.

«Τέτοιο καιρικό φαινόμενο δεν έχουμε ξαναδεί. Εύχομαι να μην υπάρχει κάποιο θύμα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

ο δήμαρχος Λευτέρης Παπακολοδούκας, μιλώντας για «τεράστια καταστροφή».

Νωρίτερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «blue star paros», δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Σύμης, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ρόδου.

Βίντεο από τη Σύμη δείχνει τα ορμητικά νερά που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Διαβάστε επίσης στο news247: Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό την Πέμπτη – Ανεστάλη η 24ωρη απεργία

Το άρθρο Πλημμύρες στη Σύμη! Φόβοι για εγκλωβισμένους σε αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έπεσαν στη θάλασσα. Χωρίς ρεύμα το νησί (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα