Ο Τσάρλι Σιν νέος πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο Χόλυγουντ. Του αποδίδουν ότι «είχε βιάσει» τον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ ο οποίος έχει πεθάνει

news247:

Στενός φίλος του άλλοτε παιδιού θαύματος του Χόλιγουντ Κόρεϊ Χάιμ, δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό ότι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Lukas», ο Τσάρλι Σιν επιτέθηκε σεξουαλικά και βίασε τον Κόρεϊ Χάιμ, όταν ο τελευταίος ήταν 13 ετών και ο Τσάρλι Σιν 19. Μέσω εκπροσώπου, ο Σιν αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο αποθανών Χάιμ είχε αποκαλύψει σε κάποια άτομα για τον βιασμό που είχε υποστεί από τον Σιν την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας το 1986.

Ο πρώην ηθοποιός Ντομινίκ Μπράσια ήταν ένας από αυτούς. Μιλώντας στο Enquirer, υποστήριξε ότι ο Χάιμ του είχε γνωστοποιήσει τι είχε συμβεί μεταξύ αυτού και του Σιν. «Ο Χάιμ μου είχε είπε ότι έκανε σεξ με τον Σιν όταν γύριζαν το Lukas. Μου είχε πει ότι έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ και ότι μετά από αυτό ο Σιν έγινε πολύ ‘κρύος’ προς αυτόν και τον απέρριψε».

Στα γυρίσματα της ταινίας «Lukas», ο Χάιμ ήταν 13 και ο Σιν 19

Το περιοδικό αναφέρει, ακόμη, ότι ο στενότερος φίλος του Χάιμ και επίσης ηθοποιός, Κόρεϊ Φέλντμαν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό σε βιβλίο του.

«Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Lukas, ο Χάιμ είπε ότι ένας ενήλικος τον έπεισε ότι ήταν απολύτως φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και μικρότερα αγόρια να έχουν σεξουαλικές επαφές, λέγοντας ότι έτσι κάνουν όλοι οι άνδρες», είχε γράψει ο Φέλντμαν. Ο τελευταίος πάντως δεν είχε αναφέρει όνομα στο βιβλίο του.

Το άλλοτε παιδί θαύμα πέθανε το 2010 από πνευμονία. Ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:«Έπινα όλο το βράδυ και μετά το αλκοόλ ακολούθησε η κοκαΐνη». Το εγκεφαλικό του Τσάρλι Σιν από την υπερβολική χρήση. Πώς πήρε το όνομα ενός γιατρού και το επίθετο ενός αρχιεπισκόπου…

Το άρθρο Ο Τσάρλι Σιν νέος πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο Χόλυγουντ. Του αποδίδουν ότι «είχε βιάσει» τον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ ο οποίος έχει πεθάνει δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα