Μία νεκρή από την κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής. Λεωφορείο του ΚΤΕΛ βούλιαξε στα λασπόνερα, οι επιβάτες κινδύνευσαν να πνιγούν. Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν.

news247:

Βιβλικές καταστροφές σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο. Μία νεκρή από την κακακαιρία. Περισσότερες από 200 κλήσεις για βοήθεια – Προβλήματα στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θήβας – Κλειστά τα σχολεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ηλικίας 75 με 80 ετών έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ανασύρθηκε

νεκρή μια γυναίκα από την οικία της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα. Πληροφορίες μιλούν για μια ηλικιωμένη γυναίκα που ανασύρθηκε από υπόγεια οικεία και αποτελεί το πρώτο θύμα της καταστροφικής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Δυτική ΑττικήΜάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν και άλλα τέσσερα άτομα εγκλωβισμένα στην ίδια γειτονιά αλλά η προσέγγισή τους είναι δύσκολη.
Τόσο η περιοχή της Μάνδρας όσο και της Νέας Περάμου τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους. Μέχρι πριν λίγο η πυροσβεστική επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι ωστόσο υποστήριζε ότι καμία ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συνεχείς επιχειρήσεις για τον απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα κάνει τις τελευταίες ώρες η Πυροσβεστικής στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που πλήττονται από την κακοκαιρία. Ήδη έχουν απεγκλωβισθεί 12 πολίτες που κινδύνευσαν άμεσα όταν το λεωφορείο των ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε να βουλιάζει στα νερά χειμάρρου.

Η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος βρίσκονται ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σε πλήρη συναγερμό βρίσκονται από τις 7 το πρωί Πυροσβεστική και Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, της Μαγούλας και της Μάνδρας που πλήττονται από την σφοδρή κακοκαιρία και έχουν κυριολεκτικά καλυφθεί στο νερό. Μέχρι στιγμής από την ευρύτερη περιοχή, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 200 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα. Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Από τις Αρχές παρακαλούνται όσοι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να μην μετακινηθούν προς την περιοχή για την διευκόλυνση τους και την διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 39 χλμ., στη Νέα Πέραμο. Προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ από το 33 χλμ., μέχρι το 34 χλμ., διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Πρόσθετα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2 χλμ., στης Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θηβών στην Αγία Σωτήρα της Μάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Βίντεο από τη Μάνδρα Αττικής:

Το άρθρο Μία νεκρή από την κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής. Λεωφορείο του ΚΤΕΛ βούλιαξε στα λασπόνερα, οι επιβάτες κινδύνευσαν να πνιγούν. Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν. δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μία, Μάνδρα Αττικής, Λεωφορείο, ΚΤΕΛ, Κλειστά, Πέραμο, Εθνικές Οδούς,mia, mandra attikis, leoforeio, ktel, kleista, peramo, ethnikes odous