Η λίστα με τις δέκα πόλεις που έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή κίνηση. Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα

news247:

Η κυκλοφοριακή κίνηση αποτελεί ένα αυξανόμενο πρόβλημα σε πόλεις του κόσμου. Ορισμένες από αυτές, ωστόσο, έχουν λάβει μέτρα για τη μείωση της συμφόρησης.

Μεταξύ αυτών των πόλεων είναι το Λονδίνο, το οποίο καταβάλλει φόρους στα οχήματα που οδηγούν σε καθορισμένες περιοχές. Η TomTom, μια εταιρεία πλοήγησης και χαρτογράφησης, κατέταξε τις ευρωπαϊκές πόλεις που έχουν τη χειρότερη κίνηση στους δρόμους.

Η εταιρεία συνέλεξε δεδομένα για εννέα χρόνια και έδωσε σε κάθε πόλη ένα ποσοστό συμφόρησης στα 100.

Οι δέκα πόλεις με τη χειρότερη κυκλοφοριακή κίνηση:

1. Βουκουρέστι, Ρουμανία. To Βουκουρέστι έχει τη χειρότερη κίνηση στην Ευρώπη, με σκορ 50%, σημειώνοντας τεράστια αύξηση 7 μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

2. Μόσχα, Ρωσία. Η Μόσχα έλαβε το ίδιο σκορ με το 2015: 44%. Παρά τα μεγάλα ζητήματα κυκλοφορίας της πόλης, η TomTom έδωσε στη Μόσχα το «βραβείο στάθμευσης».

Σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Μόσχα

3. Αγία Πετρούπολη, Ρωσία. Η Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, έλαβε βαθμολογία 41%, σημειώνοντας άνοδο κατά ένα ποσοστό σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

4. Λονδίνο, Βρετανία.Το Λονδίνο προσπάθησε να μειώσει την κυκλοφορία με ένα σύστημα τιμολόγησης συμφόρησης, παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συμφόρησης.(40%)

5. Μασσαλία, Γαλλία. Η Μασσαλία έλαβε βαθμολογία 40%, σημειώνοντας αύξηση 2 μονάδων από το 2015.

Συμφόρηση στη Μασσαλία

6. Ρώμη, Ιταλία.Η Ρώμη είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κυκλοφορίας (40%). Η πόλη εξασφάλισε υψηλό ποσοστό σημειώνοντας αύξηση 2 μονάδων από το προηγούμενο έτος.

7. Παρίσι, Γαλλία. Το Παρίσι κέρδισε 38%, σημειώνοντας αύξηση 2 μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Παρίσι

8. Βρυξέλλες, Βέλγιο. Οι Βρυξέλλες έλαβαν βαθμολογία 38%, σημειώνοντας αύξηση 3 μονάδων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

9. Μάντσεστερ, Βρετανία. Το Μάντσεστερ έλαβε βαθμολογία 38%, σημειώνοντας διαφορά 1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

10. Αθήνα,Ελλάδα. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην ελληνική πρωτεύουσα έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2015 με βαθμολογία συμφόρησης 37%.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι επιθυμούν την κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν;

Το άρθρο Η λίστα με τις δέκα πόλεις που έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή κίνηση. Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα,athina