Eπεισόδια μεταξύ ΠΑΜΕ και ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού. Επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και έπεσαν χημικά (βίντεο)

‘Ενταση μεταξύ ΠΑΜΕ και ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού σήμερα το μεσημέρι, όταν συνδικαλιστές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των κυβερνητικών ρυθμίσεων για τις απεργίες. Η πορεία πριν λίγο

έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

Νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην ρύθμιση για την κήρυξη των απεργιών που κατέθεσε η κυβέρνηση και η οποία τελικώς θα αποσυρθεί από το νομοσχέδιο στο οποίο κατατέθηκε προκειμένου να συμπεριληφθούν σε επόμενο νομοσχέδιο.
Αφού έκλεισαν την οδό Σταδίου από το ύψος του υπουργείου Εργασίας έκαναν έφοδο στη στοά του υπουργείου σπάζοντας τα ρολά με κράνη και γροθιές. Εισήλθαν στη στοά όπου βρισκόταν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πηγή: Το Ποντίκι

Το άρθρο Eπεισόδια μεταξύ ΠΑΜΕ και ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού. Επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και έπεσαν χημικά (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα