Τι είπε στην ετήσια ενημέρωση στελεχών ο Α/ΓΕΑ

Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στην αίθουσα «Αντισμήναρχος (Ι) Μαρίνος Μητραλέξης», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, η Ετήσια Ενημέρωση Στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Σκοπός της ενημέρωσης ήταν η παρουσίαση των μειζόνων θεμάτων της ΠΑ, ο απολογισμός έργου για το 2017 και ο καθορισμός στόχων για το 2018.

Στην ομιλία του προς τα στελέχη, ο Αρχηγός, δίνοντας κατευθυντήριες οδηγίες, τόνισε, την αναγκαιότητα συνέχισης της αναδιοργάνωσης της ΠΑ με γνώμονα

την αποτελεσματικότητα και με σκοπό την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της λαμβάνοντας υπόψη την απειλή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αξιοποίηση, με προτεραιοποίηση, των διατιθέμενων πόρων (οικονομικοί πόροι, προσωπικό, μέσα) ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα και επισήμανε ότι η επένδυση και η χρήση νέων τεχνολογιών μας οδηγούν στο να έχουμε λιγότερες, καλύτερες και αποδοτικότερες υποδομές.

Αναφερόμενος στα στελέχη, υποστήριξε την ανάγκη να στεκόμαστε δίπλα στο συνάδελφο και ότι η Ηγεσία στέκεται αρωγός στα προβλήματα του προσωπικού, καθόσον είναι όλοι απαραίτητοι στην εκπλήρωση της αποστολής. Το τρίπτυχο «επαγγελματίας, χαρακτήρας, ηγετική ικανότητα» αποτελεί τον άξονα, προκείμενου ο μηχανισμός της ΠΑ να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά.

The post Τι είπε στην ετήσια ενημέρωση στελεχών ο Α/ΓΕΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα