Η ΠΟΑΣΥ καταγγέλει το 401; Αν είναι δυνατόν…

Δεν φθάνει ο πόλεμος που δέχεται το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο από ιδιωτικά συμφέροντα, λόγω των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει -σε επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού- έρχεται να προστεθεί και μία άκρως επιθετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, να επιβαρύνει το κλίμα. Με αφορμή το περιστατικό της προσωρινής νοσηλείας αστυνομικών σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο επειδή του 401 είχε 100% πληρότητα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε μια καταγγελτική

αλλά κυρίως απολύτως άδικη ανακοίνωση κάνοντας λόγο για “διαρροές” μέσω των οποίων επιχειρήθηκε “να “διασκεδαστεί” με ανυπόστατες δημοσιεύσεις, η απαράδεκτη αρχική απόφαση για τη διακομιδή αστυνομικών σε δημόσια νοσοκομεία, ως δήθεν προσωρινή λύση, λόγω της συμπτωματικής πληρότητας του νοσοκομείου το τελευταίο 24ωρο, πριν από τον τραυματισμό των συναδέλφων μας”.

Επειδή το θέμα δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό να επισημάνουμε:

•Κανείς δεν επιχείρησε να “διασκεδάσει” την υπόθεση.

•Η πληρότητα του 401 ΓΣΝΑ είναι σχεδόν μόνιμα στο 100%!!! Δεν είναι συμπτωματική. Και το νοσοκομείο είναι στα όριά του. Όπως και το προσωπικό του. Συνεπώς οποιαδήποτε άδικη αναφορά μόνο κακό κάνει. Εκτός αν κάποιοι επιδιώκουν το κακό του 401.

•Για να “διασκεδάσουμε” λοιπόν αύριο το πρωί το Militaire.gr θα δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το πόσοι αστυνομικοί και πόσοι στρατιωτικοί δικαιούχοι έχουν νοσηλευτεί στο 401. Τα στοιχεία που θα δημοσιευτούν θα αποδείξουν ότι οι μόνοι που θα είχαν λόγο να διαμαρτύρονται είναι οι στρατιωτικοί!

Δεν τίθεται κανένα θέμα διαμάχης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Όμως λογικές “εργατοπατέρων” δεν χωρούν ούτε στις ΕΔ,ούτε στα ΣΑ.

The post Η ΠΟΑΣΥ καταγγέλει το 401; Αν είναι δυνατόν… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα