Γιγαντιαία επιχείρηση καταδίωξης ναρκεμπόρων σε εξέλιξη σε Ιόνιο και Αιγαίο

Σκηνές «βγαλμένες» από ταινία δράσης θυμίζει, η μεγάλη, εν πλω καταδίωξη, διεθνούς κυκλώματος ναρκεμπόρων, από τις ελληνικές Λιμενικές Αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες φέρουν ότι μέλη διεθνούς κυκλώματος που μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία, αναχώρησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, με γιγαντιαίο ταχύπλοο μεγάλης ιπποδύναμης, «φορτωμένο», από ακτή της Αλβανίας, με προορισμό προς την Ελλάδα και την Ιταλία. Οι λιμενικές αρχές του Ιονίου το εντόπισαν

και ξεκίνησαν τη καταδίωξή του. Η επιχείρηση καταδίωξης πήρε αμέσως γιγάντιες διαστάσεις στα ελληνικά ύδατα, με τις λιμενικές αρχές κατά τόπους να «οργώνουν» τη θάλασσα, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού των ναρκεμπόρων, φέρεται να συμμετείχαν και εναέρια μέσα.

Η καταδίωξη που ξεκίνησε από τα ύδατα του Ιονίου Πελάγους, έφτασε μέχρι και τα ύδατα του Αιγαίου, με τις πρώτες πληροφορίες να φέρουν εντοπισμό και συλλήψεις ναρκεμπόρων σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λαυρίου. Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία, με την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για επιπλέον στοιχεία γα την υπόθεση, αλλά δεν κατέστη δυνατό, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το ΥΕΝ.

The post Γιγαντιαία επιχείρηση καταδίωξης ναρκεμπόρων σε εξέλιξη σε Ιόνιο και Αιγαίο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα