Στην κορυφή με ανατροπή

21:51 2/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου (2/12) να γυρίσει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με το τρίποντο που πήρε ανέβηκε προσωρινά (;) στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 με αρκετό άγχος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους δυσκόλεψε αρκετά. Στο 23’ ο Ελμπάζ έβαλε μπροστά στο σκορ την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε μετά

από ένα δεκάλεπτο, με τον Ελαμπντελαουί να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές… ζορίστηκαν αρκετά αλλά τα κάστανα από τη… φωτιά έβγαλε ο Ανσαριφάρντ. Ο Πέρσης φορ ήρθε από τον πάγκο ως… συνήθως και καθάρισε με δύο προσωπικά γκολ στο 80’ και στο 94’ για τον Ολυμπιακό που περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για να μάθει αν θα παραμείνει στο… ρετιρέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Μποτία (47’ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66’ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (63’ Ανσαριφάρντ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Χουάρες, Κονέ (90+1′ Kιταμπάλα), Ανιέτε (84′ Μενδρινός), Αλμπάνης (71’ Μάατσι), Ελμπάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα