Πέθανε μέσα στη φυλακή ο 45χρονος που έσφαξε τη σύντροφό του και επέστρεψε στο Δαφνί

10:33 10/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι είχε σοκάρει την κοινή γνώμη τον Ιούλιο του 2017 όταν ένας 45χρονος σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του και μετά γύρισε στο Δαφνί.

Ο φονιάς λοιπόν άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μέσα στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού, ενώ κηδεύτηκε την Παρασκευή. Τα αίτια παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα άγνωστα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα

από τις τοξικολογικές.

Ο 41χρονος, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκε σε κώμα, ενώ Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.
Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης των στυγερών εγκλημάτων

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα