Ούρ(ι)ος άνεμος!

17:32 10/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Με το… δεξί ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρθία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (10/1) 2-0 του Πλατανιά και σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι πρωταθλητές είχαν πρωταγωνιστή τον Ούρος Τζούρτζεβιτς που δείχνει αναγεννημένος. Ο Σέρβος φορ

που σκόραρε και στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή (7/1) σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού απέναντι στους Κρητικούς. Στο πρώτο στάθηκε αρκετά τυχερός, καθώς μετά από σέντρα του Ανδρούτσου στο 68ό λεπτό και κόντρες στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο σώμα και το πρόσωπό του και κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο 23χρονος Σέρβος φορ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, έπειτα από γύρισμα του Βρουσάι, και διαμόρφωσε από κοντά με προβολή το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ανδρούτσος (70′ Μάριν), Ζιλέ (78′ Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Σεμπά, Μιραλάς (85′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61′ Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Κοροβέσης (46′ Ντουαλά), Στόιτσεφ, Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα