«Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια»

Με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη άνοιξε το 11ο συνέδριο της Ν.Δ. στα Σπάτα. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε με σκληρά λόγια στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ενώ έκανε άνοιγμα στην Κεντροαριστερά.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά την πατρίδα δυνατή και υπερήφανη, Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα του 11ο συνεδρίου του κόμματος.

Νέα άτομα ενισχύουν καθημερινά τις τάξεις μας αφού η ΝΔ

είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τα όνειρα των Ελλήνων. Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανανεώνεται και ανοίγεται στην κοινωνία, υπογράμμισε εν συνεχεία.

Οπως είπε, η ΝΔ μιλά σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας μόρφωσης επαγγέλματος και εισοδήματος. Στο πρόσωπου του κάθε Έλληνα βλέπουμε συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην παρουσία των Κ. Καραμανλή, Αν. Σαμαρά και Ε. Μειμαράκη τονίζοντας το έργο των πρώην προέδρων της ΝΔ. Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης ενότητας και συμπόρευσης ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στέλνουμε το μήνυμα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων, υπογράμμισε.

«Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες αλλά και την Ελλάδα»

«Εχουμε χρέος να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε το λαό. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες αλλά και την Ελλάδα. Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, ανέφερε.

Ο Αλ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία να κυβερνήσει. Του δόθηκαν δυο ευκαιρίες και απέτυχε οικτρά. Η ΝΔ αντέχει στη χειρότερη λάσπη και τη χυδαιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα

Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι αλλάζουμε. Το 11ο συνέδριο στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας. Κάνουμε την διαφάνεια και την οικονομική εξυγίανση πράξη κάθε ημέρα. Καταφέραμε να μειώσουμε τις λειτουργικές μας δαπάνες, σημείωσε.

Στα θεματικά προσυνέδρια διαμορφώσαμε αρχές και θέσεις για όλα τα σημαντικά θέματα των πολιτών. Αυτές συνιστούν μέρος του προγράμματός μας, σημείωσε.

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ως «την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα