Μορφέσης: «Η ελληνική υδατοσφαίριση χρειάζεται κλειστό προπονητήριο…»

Η διατήρηση των εθνικών ομάδων σε υψηλό επίπεδο είναι ο μεγάλος στόχος της ελληνικής υδατοσφαίρισης για το 2018, σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της ΚΟΕ και προπονητή της εθνικής γυναικών, Γιώργο Μορφέση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν παρέλειψε να «ενώσει» τη φωνή του με τους υπόλοιπους ανθρώπους του χώρου, ζητώντας τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου για τις εθνικές ομάδες.

«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, γιατί η υγεία είναι η ουσία της ζωής και εκείνη που μας δίνει κουράγιο να προχωράμε και να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις,

οι οποίες είναι πολλές και χρειάζονται δύναμη και αποφασιστικότητα» δήλωσε αρχικά ο Μορφέσης στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονιά που τελειώνει, επισημαίνοντας: «Ο υγρός στίβος γενικά, κατά έναν περίεργο τρόπο, εξακολουθεί και κρατά ψηλά τη σημαία μας, παρά τις αντιξοότητες και τις συνθήκες που επικρατούν. Το 2017 ήταν ακόμη μια χρονιά με μεγάλες επιτυχίες για την ΚΟΕ και αυτό είναι που κρατάω περισσότερο».

Όσο για το 2018, ο εκλέκτορας της Εθνικής πόλο γυναικών υπογράμμισε ότι «το βασικό είναι να κρατήσουμε ξανά ψηλά το επίπεδο σε όλες τις Εθνικές ομάδες και έχουμε αποδείξει πως με το μεράκι, την όρεξη και την επιμονή που διαθέτουμε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Σε ό,τι αφορά την Εθνική Γυναικών, στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην απόδοσή μας, τη σταθερότητα και τις βλέψεις μας. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι ένα προπονητικό κέντρο για όλες τις Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης. Αυτό είναι και το κύριο ζητούμενο, το οποίο τονίζουμε κάθε φορά όταν έρχονται οι επιτυχίες στο χώρο μας. Είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός κλειστού προπονητηρίου που θα στεγάζει τις ομάδες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα