Μια γυναίκα μπορεί (να σε κάψει και στην μπάλα)

21:48 1/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Το… παράλληλο με το αγωνιστικό πρωτάθλημα που παρακολουθούν οι Έλληνες φίλαθλοι στις δικαστικές αίθουσες, μπορεί να μην έχει γκολ, πέναλτι, δοκάρια, κόκκινες κάρτες κι έντονες συγκινήσεις, αλλά είναι πιθανό να παίξει εξίσου καταλυτικό ρόλο για το ποια θα είναι η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια και ποιες θα πάρουν ευρωπαϊκά εισιτήρια ή θα εξοντωθούν οικονομικά και διοικητικά.

Το περίφημο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών

για την υπόθεση της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 πρόσωπα, μετέτρεψε την μέχρι πρότινος «Εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο» σε «Σύσταση συμμορίας» που εμπίπτει στα πλημμελήματα του ποινικού κώδικα.

Με βάση τα στοιχεία της υπόθεσης, οι εφέτες σχημάτισαν διαφορετική άποψη από την πρόταση του εισαγγελέα, αποδίδοντας στους βασικούς κατηγορουμένους το αδίκημα της σύστασης συμμορίας (πλημμέλημα), και της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων που είναι κακούργημα.

Στο περίφημο βούλευμα που καταχωρήθηκε στο βιβλίο βουλευμάτων και πήρε τον αριθμό 2050/2017, η παραπομπή για 28 από τους 35 που ενεπλάκη το όνομά τους στην υπόθεση, έγινε κατά πλειοψηφία (2-1), καθώς αν και ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, πρότεινε την απαλλαγή τους, η εισηγήτρια Αριστέα Ρουσσέα όσο και η εφέτης Αργυρώ Κανελλοπούλου τάχθηκαν υπέρ. Και οι τρεις εφέτες υπέγραψαν το αδίκημα της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Το βούλευμα δέχθηκε την διάπραξη της κακουργηματικής κατηγορίας, της παρέμβασης με αθέμιτες ενέργειες, με σκοπό επηρεασμού της εξέλιξης και του αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα, με επίτευξη του επιδιωκόμενου αυτού σκοπού και που κατά περίπτωση ο ποδοσφαιρικός αγώνας περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις κατά συναυτουργία και μεμονωμένα και κατ’ εξακολούθηση από τους: Ευάγγελο Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή, Θεόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθόπουλο, Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Νικόλαο Προύντζο, Γεώργιο Δούρο, Αθανάσιο Μπριάκο, Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, Ιωάννη Καμπαξή, Απόστολο Αμπαρκιόλη, Αλέξανδρο Δημητρόπουλου, Αθανάσιο Γιαχο, Ηλία Σπάθα, Γεώργιο Αρβανιτίδη, Γεώργιο Λαναρή, Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto, Κωνσταντίνο Μπάρμπα, Δημήτριο Αμαραντίδη, Ηλία Ιωάννου, Αλέξανδρο Καλογέρη, Δημήτριο Μάνου, Χαράλαμπο Παυλίδη, Γεώργιο Σκαθαρούδη, Guilermo Perez Moreno, Γεώργιο Σπανό, Ιωάννη Αγγελόπουλο και Ιωάννη Κομπότη.

Η «ΑΠΟΨΗ» μελέτησε το βούλευμα κι εντόπισε τα πισωγυρίσματα και τα είπα… ξείπα ουσιωδών μαρτύρων κατηγορίας. Οι αντιφάσεις που εντόπισαν οι δικαστές για να διαμορφώσουν εικόνα ώστε ν’ αποφανθούν στην παρούσα φάση, οι διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις και οι επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις των όσων υποστηρίχθηκαν, θ’ αναλυθούν διεξοδικά στην διαδικασία που θ’ ακολουθήσει. Έτσι, θα κριθεί ποιοι από τους 28 είναι ένοχοι των αδικημάτων για τα οποία κατηγορούνται και ποιοι θ’ απαλλαχθούν.

Για το περίφημο παιχνίδι πρωταθλήματος Βέροιας-Ολυμπιακού 0-3 μια γυναίκα-μυστήριο έκανε πιρουέτες στις καταθέσεις της. Ανέτρεψε όσα είχε αρχικά υποστηρίξει, κάνοντας στροφή 180 μοιρών. Στο βούλευμα αναφέρονται τα εξής:

«Ουδείς από τους μάρτυρες κατέθεσε κατά τρόπο συγκεκριμένο για την ύπαρξη συμφωνίας του προέδρου της ομάδας Γεωργίου Αρβανιτίδη με τον Ευάγγελο Μαρινάκη ή άλλο υπεύθυνο παράγοντα της ομάδας του Ολυμπιακού, ώστε να λήξει με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Τα όσα ανέφερε σχετικά αλλά όλως αορίστως στην από 7-4-2014 ένορκη κατάθεσή της η μάρτυρας Αικατερίνη Τσιαμούρα, η οποία διατηρούσε για κάποιο χρονικό διάστημα προσωπική σχέση με τον Γ. Αρβανιτίδη, δεν κρίνονται πειστικά, αφού η ίδια στη νεότερη από 11-6-2015 ένορκη κατάθεσή της ενώπιον του Ανακριτή, αναίρεσε το αντίστοιχο περιεχόμενο της προηγούμενης κατάθεσής της. Με βάση συνεπώς τα αποδειχθέντα περιστατικά ουδόλως προκύπτει οποιαδήποτε προσυνεννόηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων Βέροιας και Ολυμπιακού προς διακανονισμό του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα στις 6-1-2013. Μάλιστα η μάρτυρας με την 24.109/8-5-2016 ένορκη βεβαίωσή τη ενώπιον του συμβολαιογράφου Καρδίτσας Κωνσταντίνου Μπαλτά, δηλώνει ότι ανακαλεί και διαψεύδει τις προηγούμενες καταθέσεις της βεβαιώνοντας ότι «…ωθήθηκα, λόγω του εκνευρισμού μου και του θυμού μου απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη να αναφερθώ σε ζητήματα που στην πραγματικότητα δεν γνώριζα, με στόχο να γίνω πιο πειστική και πιο καυστική. Με άλλα λόγια παρασυρόμενη από τα συναισθήματά μου και επιθυμώντας να προκαλέσω αναφέρθηκα σε πρόσωπα και καταστάσεις τις οποίες δεν γνώριζα, αλλά υπέθετα και φανταζόμουν… Ωστόσο στην κατάθεση που έδωσα συνοδευόμενη από τον Θωμαϊδη (δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ) παρασυρμένη από την συναισθηματική μου κατάσταση και την ψυχολογική πίεση που μου είχε ασκηθεί, αναφέρθηκα σε πρόσωπα που μου ήταν άγνωστα και ουδέποτε είχα δει ή συναντήσει (Μαρινάκης) ή ελάχιστα γνώριζα (Κουρίδης) και που για τις συναλλαγές τους με τον κ. Αρβανιτίδη δεν είχα απολύτως καμία γνώση ή πληροφόρηση».

Με γνώμονα και την… τελική κατάθεση της Αικατερίνης Τσιαμούρα κρίθηκε πως δεν προκύπτουν επαρκείς αποδείξεις για τέλεση από τους κατηγορούμενους παρέμβασης με αθέμιτες ενέργειες με σκοπό επηρεασμού της εξέλιξης και του αποτελέσματος του αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός.

Ο Φύσσας και τα… φιλιά του Πίντο

Ανάλογη κατηγορία κρίθηκε για την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Ατρόμητου που έγινε στις 4-2-2015. Βασικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης Τάκης Φύσσας, που μετά την απομάκρυνσή του από την ΕΠΟ, συνέχισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Φύσσας υποστήριξε πως:
«Στις 4-2-2015 διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ο αγώνας Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. Τον αγώνα παρακολούθησα από την τηλεόραση και είδα ότι, μετά το τέλος του, ο Σα Πίντο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και φιλούσε έναν-έναν τους παίκτες του, γεγονός που μου προξένησε εντύπωση.

»Την επόμενη μέρα ο κ. Σα Πίντο παραιτήθηκε από τη θέση προπονητή του Ατρόμητου. Λίγες μέρες αργότερα επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά για να μάθω νέα του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε ότι τρεις ώρες περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Γιάννης Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σπανός του ζήτησαν να αλλάξει την εντεκάδα που είχε αποφασίσει ν’ αγωνιστεί και να αντικαταστήσει κάποιους βασικούς παίκτες. Ο Σα Πίντο θεώρησε το αίτημά τους ως ηθελημένη αποδυνάμωση της ομάδας του και εύνοια προς την αντίπαλη ομάδα και αποφάσισε να αντικαταστήσει μεν κάποιους βασικούς παίκτες όπως του ζητήθηκε αλλά μετά τον αγώνα να διακόψει τη συνεργασία του με την ομάδα, γεγονός που ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πριν τον αγώνα. Ο Σα Πίντο δεν μου ανέφερε ποιους παίκτες του ζητήθηκε να αντικαταστήσει από την αρχική εντεκάδα αλλά βλέποντας τους αναπληρωματικούς παίκτες του Ατρόμητου σε εκείνον τον αγώνα μου προκαλεί εντύπωση η απουσία από την εντεκάδα του Πίτου Γκαρσία ο οποίος είχε αγωνιστεί στα 14 από τα 15 ματς με τον Σα Πίντο προπονητή, του Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος είχε αγωνιστεί ως βασικός στους 12 από τους 15 αγώνες με προπονητή τον Σα Πίντο, του διεθνούς Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ατρόμητο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφού έπαιξε ένα ματς ως αλλαγή, έπαιξε τα επόμενα τέσσερα ματς πριν αυτό με τον Ολυμπιακό ως βασικός και του Κυριάκου Κιβρακίδη ο οποίος για τέσσερα ματς πριν αυτό, ήταν βασικός. Ο κ. Σα Πίντο επίσης μου ανέφερε ότι σε κανέναν άλλο αγώνα μέχρι τότε δεν του είχε ζητηθεί από τον τεχνικό διευθυντή, τον πρόεδρο ή άλλο στέλεχος της ομάδας του Ατρόμητου να βγάλει από την ενδεκάδα βασικούς παίκτες, ούτε του είχε γίνει οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη ή παρέμβαση στο έργο του».

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάρτυρα, ο Σα Πίντο σκόπιμα αποδυνάμωσε την ομάδα του. Επί πλέον στην από 28-4-2015 ένορκη κατάθεσή του ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό γνώριζαν και οι Πορτογάλοι προπονητές Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος.

Ρικάρντο Σα Πίντο: «Λέει ψέματα ο Φύσσας»

Όμως στο απολογητικό του υπόμνημα ο ίδιος ο προπονητής Σα Πίντο διέψευσε ότι είχε αναφέρει στον Π. Φύσσα για σκόπιμη αποδυνάμωση της ομάδας του Ατρόμητου, δηλώνοντας ότι «…πράγματι είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Φύσσα, αλλά ουδέποτε του είπα όσα αναφέρει στην από 24-3-2015 κατάθεσή του… Όλα τα παραπάνω που φαίνεται να έχω συζητήσει με τον κ. Φύσσα τα έχω διαψεύσει με έγγραφες και ενυπόγραφε δηλώσεις μου… οι παραπάνω δηλώσεις μου ανάγκασαν τον κ. Φύσσα να συνεχίσει να ψεύδεται, με την από 28-4-2015 συμπληρωματική κατάθεσή του και να εμπλέκει και άλλα πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος), με τους οποίους δήθεν επικοινώνησα μέσω sms και δήθεν επιβεβαίωσα ότι δέχθηκα πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα… ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανένα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στη δουλειά μου, η παραίτησή μου οφείλεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους… ειδικά με τον Παναγιώτη Φύσσα δεν είχε, ούτε έχω ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις. Για ποιο λόγο λοιπόν να εκμυστηρευτώ και να εμπιστευτώ κάτι τόσο σημαντικό σε έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν είχαμε ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις και δεν είχαμε ποτέ συνεργαστεί… Είναι λοιπόν φανερό ότι ψεύδεται ο Φύσσας και προσπαθεί να με εμπλέξει χωρίς λόγο και αιτία σε ένα πόλεμο που μαίνεται μεταξύ της ομάδας του (ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) και της ανταγωνίστριας ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…».

Όσον αφορά την παραίτησή του, εξήγησε ότι οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους και κυρίως στον αποκλεισμό του Ατρόμητου από το Κύπελλο. Επίσης σε συγκεκριμένη ερώτηση του ανακριτή ανέφερε ότι «τόσο στον Φερνάντο Σάντος όσο και στον Ρικάρντο Σάντος το μόνο που τους έχω πει για το επίμαχο ζήτημα είναι ότι έφυγα από την ομάδα για αγωνιστικούς και οικογενειακούς λόγους».

Η κατάθεση του Π. Φύσσα, περί του ότι για την σκόπιμη αποδυνάμωση του Ατρόμητου στον συγκεκριμένο αγώνα γνώριζαν οι προπονητές Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος, ουδόλως επιβεβαιώθηκε από τις καταθέσεις τους, οι οποίοι απλώς αναφέρθηκαν σε ορισμένες καταστάσεις που φέρεται να αντιμετώπισε ο προπονητής Σα Πίντο στην Ελλάδα, εντοπιζόμενες στις γενικότερες παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι στο ότι κάτι μεμπτό συνέβη στον επίμαχο αγώνα.

«Άδειασε» τον Φύσσα και ο Κατσουράνης

Στο βούλευμα γίνεται αντιληπτό ότι τον Τάκη Φύσσα δεν διαψεύδει μόνο ο Σα Πίντοκαι οι Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος, αλλά και ο επί χρόνια συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα Κώστας Κατσουράνης.

«Τις ίδιες πειστικές εξηγήσεις με τον προπονητή δίνει στο από 5-5-2015 απολογητικό του υπόμνημα και ο έτερος κατηγορούμενος Γεώργιος Σπανός, ο οποίος προσκόμισε προς τούτο και σχετικά έγγραφα όπως επιστολές του Σα Πίντο αντιθέτου περιεχομένου των δηλώσεων Φύσσα, την από 18-12-2014 ιατρική γνωμάτευση του ιατρού Επισκοπάκη, που βεβαιώνει το πρόβλημα τενοντίτιδας που ταλαιπωρούσε τον ποδοσφαιριστή Πίτου Γκαρσία, καθώς και άλλη επιστολή του ποδοσφαιριστή Κ. Κατσουράνη προς τον ανακριτή της υπόθεσης, στην οποία αυτός δηλώνει ότι προερχόμενος από ομάδα της Ινδίας και έχοντας μεταγραφεί στον Ατρόμητο τον Ιανουάριο του 2015 ήταν πλημμελώς προετοιμασμένος για να συμμετέχει σε συνεχείς αγώνες της ομάδας του και ότι σε συνεννόηση με τον προπονητή του κρίθηκε ότι ήταν προτιμότερη η συμμετοχή του στον αμέσως επόμενο αγώνα με τη Βέροια που θα διεξαγόταν στις 7-2-2015. Περαιτέρω η κατάθεση του Π. Φύσσα αναιρείται και από το γεγονός ότι με την από 17-6-2015 απόφαση της Επιτροπής Προσφυγών της ΟΥΕΦΑ, που είναι το ανώτερο διοικητικό όργανο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και είναι αμείλικτη και πολύ αυστηρή σε θέματα διαφθοράς, έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος του Ολυμπιακού (και του κατηγορούμενου Ευάγγελου Μαρινάκη) για συμμετοχή του σε αλλοίωση του αποτελέσματος συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων, μεταξύ των οποίων και οι υπόψη αγώνες (Ολυμπιακού-Βέροιας και Ολυμπιακού-Ατρόμητου) και γι’ αυτό της δόθηκε (ΠΑΕ Ολυμπιακός) η άδεια να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015-2016.

»Ενόψει όλων αυτών, δηλαδή της μη ενίσχυσης της κατάθεσης του Π. Φύσσα από οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ανωτέρω μάρτυρας ήταν τότε διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά τις περιόδους 1998-2003 και 2007-2008 ποδοσφαιριστής αυτής, που είναι η κατ’ εξοχήν ανταγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού, επικρατούσας ανέκαθεν και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια μεγάλης έντασης, δεν προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης από τους κατηγορούμενους της αξιόποινης πράξης της παρέμβασης με αθέμιτες ενέργειες, με σκοπό επηρεασμού της εξέλιξης και του αποτελέσματος του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού-Ατρόμητου».

Ξεθύμανε το… μίσος του Αλ. Κούγια

Ιδιαίτερο ρόλο στην ετυμηγορία των δικαστών έπαιξε η αναδίπλωση του Αλέξη Κούγια, νυν αφεντικού της Λάρισας και στο επίμαχο διάστημα της Παναχαϊκής, ο οποίος όπως παραδέχθηκε είχε μίσος εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο όμως ξεθύμανε, με αποτέλεσμα να ανατρέψει το περιεχόμενο της κατάθεσής του.

Στο βούλευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

«Ο έτερος βασικός μάρτυρας της υπόθεσης Αλέξιος Κούγιας, κατ’ εξοχήν γνώστης του χώρου του ποδοσφαίρου, αλλά και του παρασκηνίου αυτού, στην από 31-12-2013 ένορκη μαρτυρική του κατάθεση ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο διοικεί και σήμερα ομάδα παραγόντων και υπαλλήλων της ΕΠΟ (την οποία εσφαλμένως αποκαλεί εγκληματική οργάνωση), χωρίς να αναφέρει ότι στην ομάδα αυτή περιλαμβάνεται και ο Ευάγγελος Μαρινάκης.

»Κατά συνέπεια, οι επικαλούμενες από τον μάρτυρα προτροπές αφενός του Σοφοκλή Πιλάβιου (που ο τελευταίος ουδόλως επιβεβαίωσε κατά τις μαρτυρικές καταθέσεις του), αφετέρου του Αριστείδη Σταθόπουλου και Ιωάννη Ιωαννίδη, όταν απευθύνθηκε(Αλ. Κούγιας) σε αυτούς για την προστασία των συμφερόντων της Παναχαϊκής, η οποία κατά τη γνώμη του αδικείτο, “να πάει να τα βρει με τον Μαρινάκη”, όπως και η προσωπική του εκτίμηση ότι ο ορισμός του διαιτητή Δημητρόπουλου στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού ήταν μια προσωπική του τιμωρία κι έγινε από τον Μαρινάκη, δεν μπορούν να οδηγήσουν στην κρίση ότι ο τελευταίος είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην ομάδα των λοιπών κατηγορουμένων, αφού ο ίδιος ο μάρτυρας(Αλέξιος Κούγιας) στην από 31-3-2015 νεότερη χωρίς όρκο μαρτυρική κατάθεσή του ρητά και κατηγορηματικά κατέθεσε ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης δε συμμετέχει στην καθ’ αυτόν εγκληματική οργάνωση και όσα είχε ήδη καταθέσει σε βάρος του ήταν αποτέλεσμα του “προσωπικού μίσους”, που είχε για τον Ευ. Μαρινάκη», όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Keywords
γυναικα, γκολ, εισιτήρια, αθηνα, ricardo, αγγελοπουλος, συγκεκριμένο, ολυμπιακος, σκαι, μαρινακης, γνώμονα, αποδειξεις, επο, νέα, κατσουρανης, sms, οφείλεται, ελλαδα, συμμετοχή, βεροια, ουεφα, παναθηναικος, ρητά, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, Θόδωρος Αγγελόπουλος, ολυμπιακοί αγώνες, γιωργος αγγελοπουλος, ρητά, αδεια, αργυρω, γνωμη, γνωση, δουλεια, εθνικη, επο, ιατρικη, καριερα, πιεση, πλαισιο, τηλεοραση, φιλια, ψεματα, ricardo, αγωνες, αικατερινη, ατρομητος, βεβαίωση, βιβλιο, γκολ, γεγονος, γεωργιου, γινει, γινεται, γηπεδο, γνώμονα, διαστημα, δηλωσεις, δικη, δοθηκε, εγινε, εγγραφα, εγγραφες, εισιτήρια, εκτιμηση, επικοινωνια, ευνοια, ευρωπη, ιδια, υποθεση, εικονα, ιωαννου, κυπελλο, λογια, λογο, μεμονωμενα, μεμπτο, μυστήριο, μισος, ομαδα, ονομα, ουεφα, οφείλεται, παπακωνσταντινου, ποδοσφαιρο, ρολο, συγκεκριμένο, συμμετοχή, τιμωρια, κωνσταντινος, ωρες, αγωνας, δικαιωμα, φυσσας, ιδιαιτερα, κωνσταντινου, κωστας, κυριακου, παιχνιδι, sms, θεματα
Τυχαία Θέματα