ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: “Είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία”

15:32 4/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Στο νομό Κορινθίας περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΛΑΕ. Μάλιστα παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου στο Λουτράκι, ενώ μίλησε σε εκδήλωση – συζήτηση της ΛΑ.Ε στο Κοκκώνι της Κορινθίας.

Ο Παν. Λαφαζάνης στις παρεμβάσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: “Η λεγόμενη γρήγορη και αναίμακτη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, για την οποία κάνουν λόγο κυβέρνηση και πολλά μνημονιακά παπαγαλάκια των

μέσων ενημέρωσης, συνιστά φάρσα και χονδροειδή προπαγάνδα.

Η τρίτη αξιολόγηση πράγματι τελείωσε γρήγορα, γιατί η κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ στους πιστωτές και συνυπέγραψε ασυζητητί τα πάντα.

Η τρίτη αξιολόγηση υπήρξε, όμως, αναίμακτη μόνο στα μάτια των τυφλωμένων μνημονιακών.

Διότι η τρίτη αξιολόγηση συνοδεύεται με το αίσχος, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την κατάργηση κάθε ίχνους προστασίας της πρώτης κατοικία και την μαζική αρπαγή σπιτιών και λαϊκής περιουσίας.

Διότι η τρίτη αξιολόγηση συνοδεύεται με το ξεπούλημα και την διάλυση της ΔΕΗ και ένα κύμα ληστρικών ιδιωτικοποιήσεων.

Διότι η τρίτη αξιολόγηση εξουθενώνει με νέα σκληρά μέτρα πολυτέκνους, ανάπηρους, φοιτητές και εκείνους που τα μνημόνια περιθωριοποίησαν”.

Ο Παν. Λαφαζάνης στην ομιλία του κατήγγειλε τις συκοφαντίες της κυβέρνησης ενάντια στην ΛΑ.Ε και στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες. Η πρώτη κατοικία και λαϊκή περιουσία σε καμία περίπτωση δεν προστατεύονται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα