Λαμπρός ο Αστέρας, 2-0 τον Λεβαδειακό

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη από τις… γωνίες για τον Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο το Λεβαδειακό, που μάλλον πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Οι Αρκάδες νίκησαν με 2-0 και στην ουσία εξασφάλισαν το «τρίποντο» χάρη σε δύο καλές εκτελέσεις κόρνερ και ισάριθμες «αυτοκρατορικές» κεφαλιές του Ιγκλέσιας.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν η εκτέλεση του Τόνσο στο 32’ και η κεφαλιά του Αργεντινού μέσου που έστειλε την μπάλα

στον ουρανό των διχτύων του Επασί, αφού πρώτα η μπάλα έσκασε στο έδαφος. Στο 63’ η φάση του 2-0 είχε ομοιότητες με το πρώτο τέρμα, αφού πάλι από εκτέλεση κόρνερ – αυτή τη φορά του Καλτσά – ο Ιγκλέσιας πιο ψηλά από όλους έπιασε την σκαστή κεφαλιά, αλλά έπρεπε να παρεμβληθεί ο Δουβίκας για να τη στείλει με γυριστό σουτ ξανά στον ουρανό των διχτύων. Πρώτο γκολ του 18χρονου Δουβίκα με τη φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα (καθώς έχει ένα και στο Κύπελλο).

Μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά τελικά το σκορ δεν ξέφυγε… Ο Αστέρας έφτασε του 15 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας και έχει αφήσει πλέον πίσω του για τα καλά το κακό ξεκίνημα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά στον Σάββα Παντελίδη!

Διαιτητής ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιλιανίδη, Ζοάο Φαβάρο, Μπελγκαζουανί

Aστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Ιγκόρ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61’ Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84’ Κώτσιρας), Γκοντό (46’ Δουβίκας)

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46’ Ζοάο Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας (49’ Καθάριος), Μητρόπουλος (73’ Ιωαννίδης), Νιάσε, Μεντί, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο, Γιουσούφ

Keywords
Τυχαία Θέματα