Κάναντι: «Είμαστε χαρούμενοι στον Ατρόμητο, φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ»

21:01 8/11/2017 - Πηγή: iApopsi

Για την απροσδόκητη πορεία πρωταθλητισμού του Ατρόμητου υπό τις οδηγίες του, μίλησε σε αυστριακό μέσο ο Νταμίρ Κάναντι, αποδίδοντας στην ΑΕΚ τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

«Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά από ό,τι στην Αυστρία. Εδώ δεν υπάρχει χρόνος για να αναδεικνύεις νέους παίκτες, δεν υπάρχουν ακαδημίες. Το θέμα είναι να πετυχαίνεις γρήγορα τους στόχους σου. Αν δεν κάνω λάθος, ήδη έχουν

απολυθεί δέκα προπονητές. Όλες οι ομάδες θέλουν να βγουν στην Ευρώπη και οι τέσσερις θέσεις είναι συνήθως κλεισμένες. Φέτος ο Παναθηναϊκός είναι λίγο αποδυναμωμένος, αλλά οι άλλες ομάδες είναι δυνατές. Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός, αλλά για μένα η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τις περισσότερες πιθανότητες» ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός στην ιστοσελίδα loalal.at και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την τωρινή κατάσταση. Δεν το περιμέναμε, γιατί το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές με νέο προπονητή και 15 νέους παίκτες. Όμως η ομάδα είμαι αφοσιωμένοι, θέλει να μάθει πολύ και έκανε πολύ καλή δουλειά. Θεωρούμε πως μπορούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά. Δεν είχαμε τραυματισμούς ή τιμωρίες, αυτό είναι ένα κλειδί για την επιτυχία μας ως τώρα. Στην Ελλάδα έχει προκαλέσει εντύπωση η πορεία μας, γιατί ποτέ δεν είχε καταφέρει μια ομάδα αυτού του βεληνεκούς να κερδίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη μεγάλες ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα