Ήταν «Άγιαξ της Ηπείρου»

20:04 10/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, «σφράγισε το εισιτήριο» της πρόκριση στους «8» του κυπέλλου με εμφατικό τρόπο. Δεν ανέτρεψε απλά, το ελαφρύ προβάδισμα που είχε ο Λεβαδειακός από το πρώτο παιχνίδι (1-0), το εξαφάνισε. Οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση και αποχώρησαν, δικαίως, με σκυμμένο το κεφάλι. Για τη δεύτερη συνεχόμενη ευρεία ήττα, μετά την «πεντάρα» από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα.

Στους «Ζωσιμάδες» έγινε παράσταση για ένα ρόλο. Με πρωταγωνιστή τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο οποίος, ισοφάρισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης,

στο 31′ με τον Τζημόπουλο. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την ολική ανατροπή, με το πρώτο γκολ του Κόντε (38′) στον αγώνα. Ο Ισπανός ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη πρόκριση στο 79′. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στις καθυστερήσεις (90’+2′) ο Γαρουφαλιάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Αποστολόπουλος, Βιδάλ (79’ Μανθάτης), Γιάκος, Μπετρά (75’ Σολτάνι), Πέδρο Κόντε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Φαβάρο, Ντιόγκο (69’ Ζαραδούκας), Λεονάρντο (46’ Ιωαννίδης), Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83’ Καθάριος), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα