Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα υποστηρίζει ο Γιώργος Σπανός

09:47 10/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Τον Ολυμπιακό χρίζει φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Αθ. Γιώργος Σπανός.
Σε συνέντευξή του στο «Φως», ο πρόεδρος των Περιστεριωτών θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο, αναφέροντας ότι «οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα κι εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».
Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σπανός δήλωσε:
Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα: «Εγώ

το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».
Για το πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο: «Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή».

Για το ποιος έχει έστω και 1% περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός! Διότι έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία».

Για το ποσό με το οποίο θα έδινε τον Γιαννιώτη τώρα στον Ολυμπιακό: «Με τίποτα! Ο Γιαννιώτης δεν παραχωρείται τώρα, δεν πωλείται, είναι η μόνη θέση που δεν πουλάμε όσα και αν μας δώσουν! Ο Γιαννιώτης θα φύγει το καλοκαίρι με τη ρήτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα