Αποκλειστικό: Διαρροή στο Survival Secret: Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Περισσότερο από έναν μήνα το τηλεοπτικό κοινό του Survival Secret έχει κληθεί για να ψηφίσει τους 6 φιναλίστ και να αναδείξει τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης που διαδραματίζεται εδώ και μήνες στην Κουρούτα.

Μέχρι στιγμής η Πηγή Δεβετζή, ο Τάσος Μπερδέσης, ο Θάνος Πετρέλης, έδειχναν να είναι από τους αγαπημένους του κοινού, που φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη για τον νικητή της καρδιάς του. Το παιχνίδι είναι μαγνητοσκοπημένο, και μπορεί ακόμα να βλέπουμε επεισόδια, αλλά σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Κουρούτα, ο τελικός έχει ήδη γυριστεί

και θα τον δούμε τις επόμενες ημέρες.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που δείχνουν να γνωρίζουν τα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης, το τηλεοπτικό κοινό που ψηφίζει όλες αυτές τις μέρες, έβαλε να κονταροχτυπηθούν σε ψήφους ο Τάσος Μπερδέσης με την Πηγή Δεβετζή, με τον γνωστό πυγμάχο να ανακηρύσσεται ο μεγάλος νικητής του Survival Secret. Μία διαρροή του τελικού αποτελέσματος, που δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει σκόπιμα ή εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς, αλλά σύμφωνα με όσα διαδίδονται από στόμα σε στόμα, τα όσα προβληθούν στον μεγάλο τελικό θα είναι ανατρεπτικά.

Keywords
Αναζητήσεις
survival secrets διαρροή μεγαλου νικητη
Τυχαία Θέματα