Ακατάλληλο γήπεδο, απαράδεκτος διαιτητής, τραγικός Παναθηναϊκός, «τετράτροχη» Λαμία

Ραντεβού με την τύχη του είχε ο διαιτητής, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, και όσοι συνηγόρησαν στην επιλογή του. Αποφάσισε να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας σε μέρος για χιονοδρομίες… Ευτυχώς για τον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές κανείς δεν τραυματίστηκε.

Όμως, από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, επιστρέφει στην Αθήνα πολύ «στραπατσαρισμένος» ο Παναθηναϊκός. Η Λαμία τον συνέτριψε με 4-1 και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στους «8» του κυπέλλου.

Οι τριφυλλοφόροι, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν ωσεί παρόντες στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε αν κρύωναν, είχαν το μυαλό τους στο χιονοπόλεμο, ή τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν. Δεδομένο είναι πως η απόδοση τους ήταν ασορτί με το βασικό χρώμα των εμφανίσεων τους. Μαύρη.

Αντίθετα, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ήξεραν τι ήθελαν και πως θα το πετύχουν. Μάλλον, όμως, ούτε ο πιο αισιόδοξος από αυτούς, περίμενε την ευκολία με την οποία κατάφεραν να φτάσουν σε αποτέλεσμα (σχεδόν) πρόκρισης.

Τα άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό, άρχισαν με το… καλησπέρα. Μόλις στο 5′ ο Πίτι «άνοιξε» το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι (38′ Λουντ) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Και μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά. Με τον Παντελιάδη (42′) και πάλι τον Πίτι (45′) πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με 3-0!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να παρέμβει και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Χωρίς όμως επιτυχία. Δικαίως οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για την ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Κουρμπέλης (54’). Ο βοηθός διαιτητής, Πασχάλης, υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Κολοβέτσιο.

Το γκολ ήρθε στο 82′ από τον Μολίνς αλλά δεν άλλαξε τα δεδομένα. Η Λαμία διατήρησε τη διαφορά των τριών γκολ. Στο 90ο λεπτό ο Μπλάζιτς εξέθεσε την «πράσινη» άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).

Keywords
Τυχαία Θέματα