Primera Division η ΑΕΚ

21:35 3/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Χωρίς τον κόσμο της, με την ψυχολογική πίεση των χθεσινών νικών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και κόντρα σε έναν αντίπαλο οι ποδοσφαιριστές του οποίου κλοτσούσαν διαρκώς στο ψαχνό, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερή της εκτός έδρας φετινή εμφάνιση και με σκορ 0-2 (το οποίο την αδικεί κατάφορα), πέρασε

από τη Λιβαδειά και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλοι οι παίκτες της Ένωσης έπιασαν φοβερή απόδοση, οι συνεργασίες ήταν εκπληκτικές από τον άξονα και από τα άκρα και αρωγός της νίκης υπήρξε μέχρι και ο… τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, ο Τσιντώτας, όχι επειδή έκανε δύο κρίσιμες αποκρούσεις, αλλά επειδή στην ουσία δημιούργησε το δεύτερο γκολ.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ έκανε φάσεις, αλλά όχι ξεκάθαρες. Στην επανάληψη μπήκε πιο αποφασιστικά μέσα στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 52’ με μία συνεργασία Αραούχο και Λιβάγια που θύμισε Primera Division και μάλιστα όχι ομάδα επιπέδου Λας Πάλμας. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά ένα πονηρό βολέ του Τσιντώτα στο 67΄έβγαλε τετ-α-τετ του Λιβάγια ο οποίος σούτερε με τον Επασί να διώχνει και τον Αραούχο με το ριμπάουντ να κάνει το 0-2.

Ο Μπακασέτας για την ΑΕΚ και ο Γιακουμάκης για τον Λεβαδειακό είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις και το σκορ έμεινε 0-2, σε ένα ματς που πραγματικά η ΑΕΚ το πήρε σχετικά εύκολα και δίκαια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζαραδούκας (59’ Σουμπίνιο), Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μπελγκαζουανί (87’ Ιωαννίδης), Γιουσούφ, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Νιάσε (55’ Γιακουμάκης)

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες (77’ Κονέ), Χριστοδουλόπουλος (73’ Μπακασέτας), Λιβάγια (88’ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα