«Ψηφίζουμε Μπρούνο και Μάσα»: Υποστηρίξτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στην ψηφοφορία της Global Sustain

Την υποστήριξη του κόσμου, στη διαδικασία επιλογής Προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2017, που διοργανώνει η εταιρεία Global Sustain και στην οποία συμμετέχει η ίδια η περιβαλλοντική οργάνωση, ζητεί ο Αρκτούρος.

Το υποψήφιο πρόγραμμα της ΜΚΟ είναι η ανατροφή και επανένταξη του Μπρούνο και της Μάσα στο φυσικό περιβάλλον. Πρόκειται για τα δύο ορφανά

αρκουδάκια που βρέθηκαν στο Μαυροβούνιο και η περιβαλλοντική οργάνωση έχει αναλάβει την φροντίδα τους με στόχο την επιστροφή τους στη φύση, εφόσον διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Εσείς μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη σχετική ψηφοφορία έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Για να ψηφίσετε μέσω κινητού ή tablet --> http://bit.ly/votemob
Για να ψηφίσετε μέσω desktop --> http://bit.ly/votedesktop
ψηφοφορία μέσω του browser Internet Explorer δεν είναι εφικτή.

Αφού επισκεφθείτε τη σελίδα που διεξάγεται η ψηφοφορία, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1) Συμπληρώνετε το email σας και κάνετε κλικ στην Έναρξη Ψηφοφορίας.
2) Επιλέγετε τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα τσεκάροντας το κουτάκι πάνω από το λογότυπο και πατάτε Επόμενο.
3) Εάν επιθυμείτε δηλώνετε τα στοιχεία σας και πατάτε Επόμενο.
4) Επιβεβαιώνετε την ψήφο σας πατώντας στον σύνδεσμο που σας έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε. Χωρίς την τελευταία ενέργεια η ψήφος σας δεν θα καταχωρηθεί.

Η τελική επιλογή για την ετήσια χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΜΚΟ της Global Sustain θα γίνει με βάση: τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή και την υποστήριξή σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση», σημειώνει, καταλήγοντας, η Υπεύθυνη Υποστηρικτών και Εθελοντών, Έλενα Ποντίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα