Β. Κόκκαλης: Όνειδος για την Αυτοδιοίκηση ο Γ. Καραμέρος

«Φιλιππινέζο αντιπεριφερειάρχη της κας Δούρου» αποκαλεί τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε ανακοίνωση του πρώτου.

Ο αντιδήμαρχος κάνει λόγο για «ανυπαρξία έργου» στο Μαρούσι από πλευράς της Περιφέρειας Αττικής και τονίζει ότι ο αντιπεριφερειάρχης «είναι υποχρεωμένος να προωθήσει άμεσα όλα τα έργα που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση

του Δήμου Αμαρουσίου».

Απαντώντας δε στον χαρακτηρισμό «πολιτικοί καλικάντζαροι», που προσέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ο αντιδήμαρχος τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Καραμέρος «αποτελεί όνειδος για την Αυτοδιοίκηση».

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Β. Κόκκαλη:

Ο «Φιλιππινέζος» αντιπεριφερειάρχης της κας Δούρου ξαναχτύπησε«Ζητά και τα ρέστα» ο αριβίστας και φανφαρόνος κ. Καραμέρος για την ανυπαρξία έργου στο Μαρούσι από την Περιφέρεια Αττικής

Ο Δήμος Αμαρουσίου εξέδωσε χθες μια τεκμηριωμένη ανακοίνωση με την οποία ανέδειξε με στοιχεία ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσουν επιτέλους και στην πόλη μας τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που είναι απαραίτητα.

Στην ανακοίνωση αυτή αναδείχθηκε η ανεπάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και της κας Δούρου προσωπικά να προωθήσει την υλοποίηση των έργων.

Αντί απάντησης από την κα Δούρου, λάβαμε μια υβριστική ανακοίνωση από τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, στην οποία φυσικά δεν δίνεται καμία απάντηση στα όσα ανέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Επιστρέφουμε στον «Φιλιππινέζο» αντιπεριφερειάρχη τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί. Πολιτικούς καλικάντζαρους δεν θα βρει στο Μαρούσι, αλλά στην Περιφέρεια Αττικής, με πρώτο τον ίδιο, που συνηθίζει να κυκλοφορεί σε ρέματα και τηλεοπτικούς σταθμούς και να κάνει δηλώσεις φορώντας καναρίνι μπουφάν, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά του καθήκοντα.

Είναι υποχρεωμένος να προωθήσει άμεσα όλα τα έργα που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αμαρουσίου, με βάση τις ώριμες μελέτες που έχουν ήδη κατατεθεί στην Περιφέρεια.

Ο κ. Καραμέρος αποτελεί όνειδος για την Αυτοδιοίκηση. Ανέλαβε εργολαβικά με ύβρεις και συκοφαντίες την υπεράσπιση της κας Δούρου, απέναντι στις τεκμηριωμένες καταγγελίες του Δήμου Αμαρουσίου. Προφανώς με τον τρόπο αυτό ξεπληρώνει την υποχρέωση που της έχει, αφού η ίδια τον διόρισε αντιπεριφερειάρχη. «Άξιος» ο μισθός του.

Αλλά να γνωρίζει ότι σε λίγους μήνες που θα λήξει η θητεία του, το μόνο που θα μείνει για να τον θυμίζει θα είναι η σκόνη που θα αφήσει η εμφάνιση του ως κομήτης, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

The post Β. Κόκκαλης: Όνειδος για την Αυτοδιοίκηση ο Γ. Καραμέρος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα