Συγκινητική ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών και στο φετινό κάλεσμα της χριστουγεννιάτικης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων, όπς ενημερώνει ο Δήμος. Περίπου 100 άτομα πέρασαν από τη Βίλα Στέλλα για να δώσουν λίγο από το αίμα τους και, έτσι, να κάνουν το καλύτερο δώρο των εορτών στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Για πρώτη φορά σε αυτή την αιμοδοσία, το κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων και το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που έκανε την αιμοληψία, παρέτειναν τη δράση,

η οποία διήρκησε από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους εθελοντές να λάβουν μέρος. Η αύξηση των συμμετοχών θα οδηγήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στη διατήρηση του διευρυμένου ωραρίου και στις επόμενες δράσεις αιμοδοσίας.

Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ πάντως, όπως τονίζει ο Δήμος, είναι η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας από τους ανθρώπους του Δήμου: οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα και δίνουν αίμα, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης ετοίμασαν τα γεύματα για τους δωρητές αιμοδότες.

Η επόμενη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018, στις αρχές Ιουνίου.

The post Συγκινητική ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα