Η Μ. Πατούλη στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης

Τιμώντας τη μνήμη και το έργο ενός ξεχωριστού και διακεκριμένου πολίτη της Λυκόβρυσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη παραβρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε «Γιάννης Διαμαντόπουλος». Πλήθος συμπολιτών μας έδωσε το «παρών»τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στη σεμνή τελετή που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών

Λυκόβρυσης σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η κα Πατούλη σε δήλωσή της τονίζει τα εξής:

«Η ονοματοδοσία του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης αποτελεί μια συνειδητή πράξη τιμής για το ήθος, την κοινωνική προσφορά και το πολύπλευρο πολιτιστικό έργο του αείμνηστου Γιάννη Διαμαντόπουλου. Αν και δεν είχα την τιμή να γνωρίσω τον άξιο συμπολίτη μας, που αγωνίσθηκε όμως με αυταπάρνηση μέχρι και την τελευταία στιγμή, για την αναβάθμιση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης μας, ως μέλος του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου στήριξα από καρδιάς την υλοποίηση της συμβολικής πράξης ευθύνης και αναγνώρισης στο πρόσωπό του. Η ανεξίτηλη προσφορά του θα αποτελεί για όλους μας αέναο φάρο ελπίδας, αφύπνισης, δημιουργικού αναστοχασμούκαι έμπνευσης».

Η κα Πατούλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συνομίλησε με τα μέλη της οικογένειάς του, την κόρη του καθώς και τον αδερφό της συζύγου του τον κ. Στέλιο Ελληνιάδη, γνωστό δημοσιογράφο.

The post Η Μ. Πατούλη στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα